KK Puris svladao riječki Zamet

KK Puris PazinNakon što su im se u posljednjim minutama „izvukle“ ekipe Kastva i Stoje pazinski su košarkaši vrlo autoritativno krenuli u utakmicu u kojoj su im nedostajali virozni Curilović, te studentskim obvezama spriječeni Sopta i gotovo nepogrešivo odigrali prvu četvrtinu u kojoj su postigli 35 koševa u novoj dvorani na Zametu.

Aleksandar Krstić ne samo da je odlično odigrao u napadu nego je i protiv 218 cm najvišeg igrača lige Bobanovića odigrao odlično odigrao i u obrani. Treba istaći i efikasnog mladog Marka Tomca koji je nadopunjavao u dalekometnim koševima popularnog Šukija. Međutim i svi ostali do 13 godišnjeg najmlađeg predkadeta Davida Ferenčića dali su svoj doprinos, a najveće vodstvo iznosilo je i 25 razlike.

Kako ova ekipa je prava klapa i ima još mogućnosti za napredak u igri od najmlađe i u potpunosti od svojeg pogona formirane ekipe očekuje je još veselja za njihove navijače koji su osnovali svoj fan klub i jedva čekaju prvu domaću utakmicu za 15 dana sa Kraljevicom. U međuvremenu će ničim opterećeni mladi Pazinci imati još jedno gostovanje sljedeće subote u Crikvenici.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.