Klub mladih kao u najbolje dane kluba Bad taste

joke-vojarna.jpgPrizor u petak na ulazu u Klub mladih u Pazinu podsjećao je na najbolje dane kluba Bad Taste. Mnoštvo mladih u iščekivanju francuskog reggae/ska benda koji je na pazinski koncert kasnio s nastupa u Beogradu smjestilo se na nekadašnju tenkovsku cestu ispred ogradenog koncertnog prostora, još uvijek dvojeći platiti ili ne ulaznicu.

Dio publike odmah je namamila predgrupa Greenfly iz Pazina, poznata po pjesmama kao što su “Dani prljavštine”, “Mrtav grad” i “Zovu me gradovi”, te podigla atmosferu za Francuze. I konačno, u povećem kamperu negdje pred ponoć stigla je i glavna atrakcija večeri, 8-člani talentirani bend iz predgrada Pariza. Odličan, ritmičan i srdačan nastup mlada je publika popratila plesom, a zatraženi bis nije bio lažan.

Nedovoljno poznati Parižani koji su na velikoj ljetnoj turneji po Europi zasigurno će nastupima izboriti mjesto u glazbenom svijetu koji zaslužuju. Zanimljivo je da im je to već drugi nastup u Pazinu (lani su otvorili festival Sedam dana stvaranja), a u kratkom razgovoru kažu da im se Pazin svidio, pa su ga odlučili uvrstiti i u ovoljetnu turneju.
Koncert je uz pomoć Kluba mladih organizirala agencija Pro music, a spomenimo da je glazba bila nešto tiša nego je uobičajeno zbog stanara u nedalekim neboderima, no to nije umanjilo događaj.

Glas Istre

7 komentara na “Klub mladih kao u najbolje dane kluba Bad taste”

 1. yyyyy napisao:

  Bravo ekipa, samo napred!Odličan prostor i odličan bend.Organizacija isto ok.

 2. susedstvo napisao:

  Glazba nešto tiša, ma svejedno se prilično čulo. Nisu se baš svi naspali za na delo subotu ujutro.

  1. fotosinteza napisao:

   nisu se naspali od četvrtka do subote? dobri su to delavci:)))

   1. susedstvo napisao:

    Pardon, mislin petak – napišen subota. A možda ih je i bilo koji nisu do subote :) Ma dobro ajde, lipo je dok sve pasa u redu i dok ima takvih događanja za mlade, ali di god u gradu se odvijaju koncerti vajk će nekemu smetat.

 3. zbunjola napisao:

  koncert je bi u četvrtak tako da ste vjerojatno čuli suseda u petak navečer kako pušta muziku pa se zato niste naspali za u subotu. odličan koncert odlična zabava… ajmo toga malo češće…

 4. citatelj napisao:

  Genijalan članak. Saznali smo gotovo informacije, osim jedne “sporedne sitnice” – ime tog francuskog benda koji je nastupio (Joke). Vjerojatno bi to svima trebalo bit poznato.

 5. plomba napisao:

  A di je link na originalni članak? Ja taj članak ne moren nać na http://www.glasistre.hr.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.