‘Knjiga o Thompsonovom koncertu u Pazinu bit će čitanija od Nives Celzijus’; podijeljene dvije gratis ULAZNICE za čitatelje iPazin portala

– Planiram napisati knjigu o organizaciji Thompsonovog koncerta u Pazinu i garantiram vam da će biti čitanija od ‘Gole istine’ Nives Celzijus pa će oko dodjele Kiklopa za hit godine opet izbiti skandal, rekao nam je Veseljko Buić potvrđujući da će se koncert Marka Perkovića Thompsona održati tri dana zaredom u Boćarskom domu u Pazinu.

Buić, kako nam je rekao, vodi bilješke od 6. studenog 2007. kada je prvi put kontaktirao pjevačeve menadžere u namjeri da u Pazinu gostuje i Thompson. Buić, kao što je poznato, u dvorani Boćarskog doma već dvije i pol godine, tijekom zimskih mjeseci, organizira gostovanja popularnih hrvatskih glazbenika.

– Do danas imam toliko intrigantnih zapisa, skandaloznih svjedočanstava o pritiscima, podmetanjima i prijetnjama da ih je šteta ne objaviti. Ne bih o likovima ali vam mogu reći da nikad nisam vjerovao kako se ovako nešto u Istri može događati. Jedino što mogu reći je da sam se razočarao u mnoge ljude. Na onoj strani gdje sam očekivao ljude nisam ih našao a na drugoj, gdje ih nisam ni tražio, su me neki ugodno iznenadili, rekao je Buić ne želeći otkriti ‘top ten’ likova o kojima će biti riječ u knjizi.

Buić se s Thompsonom vidio uoči njegovog koncerta u Osijeku, prije dva tjedna gdje su na koncert s autobusom došli njegovi fanovi iz Pazina, a nakon što mu je u svlačionici uoči koncerta najavio pisanje knjige, kaže Buić, ‘Thompson se nije mogao prestati smijati pola sata’. Ne želeći otkriti više ništa o knjizi Buić nam je priznao tek radni naslov ‘Legenda o Marku – Bilo jednom u Pazinu’.

www.barkun.hr

Zbog ovih dana proturječnih informacija hoće li ili neće biti Thompsonovog koncerta u Boćarskom domu odlučio sam provjeriti kod Veseljka Bujića, najmoprimca dvorane. Našli smo se na ulazu dvorane, prvi dojam mi je bio: ovdje je stvarno dobro lupilo, puno razbijenih prozora, ali i popravci u tijeku. Najprije sam na ulazu pričekao da završi razgovor na mobitelu, dok sam čekao primijetim policajca, Bujić dva metra naprijed – on za njim, on se vrati – on za njim. Pitam policajca da li to on čuva Bujića, kaže, da, sa smiješkom, prijazan neki mladi dečko iz Buzeta na ispomoći. Onda smo svi zajedno išli za šank, Bujić časti, dobro raspoložen, priča o svojoj ideji za knjigu i uvjerava me da će se koncert održati. Za kraj, odlučio je čitateljima iPazina podijeliti dvije ulaznice za koncert, jednu za prvi, jednu za drugi koncert.
Tko želi ulaznice neka se javi na mail [email protected], naznačite za koji koncert želite ulaznicu, prvi (u subotu) ili drugi (u nedjelju).

ulaznice su podijeljene

tc

53 komentara na “‘Knjiga o Thompsonovom koncertu u Pazinu bit će čitanija od Nives Celzijus’; podijeljene dvije gratis ULAZNICE za čitatelje iPazin portala”

 1. skriboman napisao:

  tomcub – prodana dušo!!! :-)))))

  1. tomcub napisao:

   a što ćeš skribo, nikad nismo ništa darivali, a sad se eto ukazala prilika, jedna je već podijeljena (subota), ostala je još nedjelja, ajmo navali narode, još malo pa nestalo

   1. skriboman napisao:

    Nadan se da ti to ni ‘plaća’ za banner, nego da si mu ze nešto konkretnije.
    A i lahko je sada dijelit karte za koncert kojega neće bit. Takove karte san ti moga i naštancat i poklonit. :-)))))

 2. pazinjan1 napisao:

  daj Bujić ne kakaj, samo provociraš i varaš ljude!
  ………vjerojatno ćete maknut moj post,………… ipak vlada “demokracija” i “sloboda” medija……….

  1. skriboman napisao:

   Pa, njega bi ova rizična egzibicija mogla koštat i puno više i dugoročnije, jer ako mu inspekcija zabrani održavanje kocerata, zabranit će mu sve, a ne samo ovaj. :-) Forši bude jako zažali za ovin, ali ki je lakom je lakom. Umesto z takujinon, je moga pensat z glavon.

 3. bivas napisao:

  kad sam ja pročitao ovaj tekst nisam se mogao prestati smijati pola sata! ovaj buić mora da je legenda, a izgleda i da je veliki šaljivđija! svaka čast! vrlo duhovito! svi ljudi koji su protiv maloljetnih “ustašica” se isto sigurno smiju već pola sata! pogotovo pazinjani kojima je buić sada sigurno car jer su, većina njih, sigurno samo čekali neku legendu kao što je buić da zove thompsona u pazin i time dovuče svoje super-kul fanove sa sobom… svaka čast. spomenik za buića… not!

  1. skriboman napisao:

   Ma nego ča je nego smiješno (iako on misli da s ovakvin izjavama nekemu prijeti ili dokazuje ne znan ča). On ni u stanju gramatički/pravopisno složit jednu rukom pisanu obavijest koju stavlja na na svoj frizerski salon, a kamoli da će pisat knjigu. :-D

 4. skriboman napisao:

  “Zbog ovih dana proturječnih informacija hoće li ili neće biti Thompsonovog koncerta u Boćarskom domu odlučio sam provjeriti kod Veseljka Bujića, najmoprimca dvorane.”
  A odgovor? Dakle, od cijele priče, opet nema odgovora na ovo pitanje zbog kojega si se naša s njin… :-)))
  Uostalom, di si njega ša pitat, kad je jasno da se još čeka – mišljenje inspekcije, i o temu sve ovisi. Pa ćemo vidit da li će Buić i nakon tega bit isto tako dobro raspložen i častit na šanku. :-)
  Ako niš drugo, dobi je reklamu, pa makar i lošu.

  1. tomcub napisao:

   pa napisao sam odgovor “uvjerava me da će se koncert održati”, a što će konačno biti ne vjerujem da to trenutno itko zna

 5. svimanaznanje napisao:

  Odlična ideja. Prvi sam koji ću kupiti tu knjigu. Vjerovatno će postati klasik, a i “Kiklop” bi se mogao nasmiješiti. Ako je nije dobila Nives , Bujić će je dobiti sigurno. Ipazinu sve čestitke. Postali ste pravi nezavisni portal, pravi “Glasnici istine”. Vidim u vama nakadašnji “Polet” i “Mladinu” u net obliku. Za one mlađe koji ne znaju nek se informiraju o kakvom se časopisu za vrijeme ex YU radi.

  1. tomcub napisao:

   joj Znanko ne pretjeruj, imaš ulaznicu?

  2. luna napisao:

   Glavna od Kiklopa je Gđa.M.Vodopija, koja ima j…etru za ne dati Kiklopa tamo kamo ne spada. Da bar u Pazinu ima neki j…etru i reče – NE !
   Svaka čast Poletu i Mladini , i u njihovo vrijeme bila su potrebna j…etra.
   Knjiga o MPT gre šeko za NOBela, ke Kiklop! A ča će VB unajmit ghostwritera ili će se prepuštit toku svijesti? Ma kako god bilo, to će bit prava poslastica, sadržajno i stilski…………….govorin iz febre

   1. umbertoeco napisao:

    Kiklop bi si sam zabi kolac u oko kad bi Nives 41,2 pobijedila

    1. shizo napisao:

     misliš 37,2?

     1. bettyblue napisao:

      Mi je drago da neki zna ča znači 37,2 le matin.Ipak mi više znači 41,2 to je kad si u stanju halucinacije.

 6. svimanaznanje napisao:

  Skromko, naravno da imam.Ne treba.Hvala.Slobodno dijeli dalje.

  1. tomcub napisao:

   nema više, jedna išla u Pazin, jedna u Rijeku

 7. iosono napisao:

  Mene je jako iznenadi podatak da Nives sa temperaturom i svojom knjigom lik i hit godine.Skoro da san se kladi da bi to mogla bit Biblija (makar u izdanju za nepismene) ili neko novotkriveno nedjelo Franje Tuđmana U tvrdim koricama(ograničena tiraža bibliofilsko izdanje do 100 000 kopija) možda Suškovi memoari ili tako nešto.Dobro da nisam.Posta san oprezan kad san ču da Don Kaćuško lobira za nju, jebiga prejak sponzor bez ograničenih sredstava i siguran otkup.Vjerujem da i Buić računa da će štos upalit dva puta za redom i moga bi ako najde nekega ki će to napisat.

  1. luna napisao:

   Ehi, iosono, treba više pratiti rvacka umjetničko-estradna muvanja! Ča ti rabi Kraljević M. da se počneš kulturno-umjetnički uzdizati?

   1. iosono napisao:

    Cara mia Luna ,namoj zajno trzat h(a)ubice.Ja ti do neki dan nisan ni zna ki je Nives Temperatura,Čita san zabranjenu literaturu iz spiska “Librum prohibitorum”to uzme vremena.Još nisan nisan naša neke naslove “Studiju utjecaja na okoliš zrak,zemlju i vodu za Rockwool i spisak isplata na tajne račune”,”Partnerski ugovor o Kaštijunu sa podjelom dobiti””Nacrt i ugovor o raspodijeli dobiti od golf terena u tzv.Republici Hrvatskoj””Projekt Tompson ciljevi i krajnji učinci (sociološki i profitni).Neki me zlonamjerici upućuju na Wikipediju ali me moj nos vodi na Gradec/Kaptolpediju. Fale mi i neki dijelovi ugovora RH i samostalne ,nedijeljive, cjelovite na svom povijesnom prostoru države Vatikan,naleti sam na neke pisane tragove o trgovini sredstava za usrećivanje masa (droga i oružje) .i tako to.Za svaku pomoć unaprijed zahvaljujem

    1. dolarfuntamarkajen napisao:

     Folow the money my son,that’s the way.

 8. skriboman napisao:

  tomcub, vrah me ze ku ćeš ti imat ča pisat na ovin portalu kad fini ova trakavica s Thompsonon… :-)))

  1. iosono napisao:

   Stari moj, a di je kondicija ,znatiželja, istraživački rad,stajanje na kiši pred Spomen domom.Nemoj se predat pred tobom je svijetla budućnost.Moraš nešto napravit da biš ima ča pričat unucima.Šu gremo naprijed smijelim koracima u pobjedu . ne smiš klonut duhom.Ni sve u tastaturi i internetu treba nešto i IN VIVO.Rano u jutro punim plućima disat u Podpićnu , igrat golf u Čepićkom polju, popet se na radar na vrhu Učke i divit se pogledu prema Koromačnu čekat dok ne naprave 3-ću elektranu u Plominu.Dok pišen obuzima me neka toplina oko srca ,takove ljepote ni na svijetu.

 9. Peric napisao:

  :D

 10. free_vili napisao:

  VB je stvarno otkacen,ki zna forsi mu padne na pamet da napravi after party u frizerskemu za cijeli taj freak-show koji ce MPT dovuc sa sobom u pazin?? Pa da i o temu napise knjigu?! Tj., slikovnicu – primjereniji oblik proznog djela za MPT fanove???
  Ljudska glupost nema granica….the sky is the limit….

 11. axl napisao:

  Bujiću svaka čast !!! Ili si totalno lud ili imaš jedini jaja da dovučeš Thompsona u istru . Nadam se da je ovo drugo jer takve ljude cjenim . Inače ne slušam Thompsona ali nemam ni ništa protiv njega .

  1. bakunjin napisao:

   Svi ste krivo pročitali Buića .Za dvajset let po njemu će se zvat ulice i trgovi.On je revolucionar a da možda ni sam to ne zna.Ako želiš riješit neki sukob koji se nikako ne rješeva, stvari moraš dovest do apsurda do krajnih granica ,momenta eksplozije,kad se sve razleti i prirodnim tokom ponovo posloži i onda opet sve iz početka.I Vili Bon bi moga dobit neku školu ili neko građevno poduzeće, bistu u parku .

 12. broj1 napisao:

  forši bude i bon poče pisat knjigu sad će imat vremena;bujić ti si stvarno telac

  1. luna napisao:

   VB1 , VB2 : oba delaju show i to off-road, svaki na svoj način , posljedice su kakove su…Manju škodu bi i jedan i drugi napravili da pišu bilo ča, nego da delaju ovo ča delaju. Jedan od njih je natprosječno pismen, a drugi……booo, ne znan

 13. crvengrad napisao:

  Ja ga predlažem producentima nekog reality-a. Lucky je stvarno materijal za obradu.Predlažem da obavezno napiše i poglavlje o off road klubu ” Nord-est” o tome kako je susjednoj Italiji pa makar i fuori strada pripojio naš poluotok.Majstor nad majstorima.To neka usrašama objasni.hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.

 14. phis napisao:

  ovaj sajt od off road kluba avg javlja kao potencijalno opasan za otvaranje, tomcub, kao strucnjak, je opasan ili ne?

 15. vivax_12 napisao:

  buić ti si debil…nema druge riječi s kojon te moren bolje opisat..debil

 16. broj1 napisao:

  ČA NA KRAJU ĆE BIT TAJ KONCERT OD “MPT” ILI NE

  1. skriboman napisao:

   Neće.

   1. broj1 napisao:

    pa bujiću sigurno ćeš pobjeć sa lovom od ulaznica na maldive jer lovu nećeš sigurno vratit poznavajući te daj bog da ti ki kičmu malo naravna jer si zasluži

 17. crvengrad napisao:

  “..stići će ga naša ruka i na Maldivima…” – novi ispravljeni tekst “Bojne Čavoglave”

  1. badabum napisao:

   Hej ljudi ,sad je 16.12. 2008./ 23:58 dnevnik HRT, prilog o onom popu sa križem na čelu i njegova izjava, citiram”I ja bih rado nastupao u Areni ali izgleda da ću morat pitat Cezare”.Sad vas molim vaše komentare.

   1. maciavelli napisao:

    Jedini zajednički nazivnik Hrvatstva i katoličanstva su USTAŠE.

    1. Rovinjez napisao:

     Ti si kreten, veći fašista i od najvećih ustaša!
     Ali ne vjerujem da si fašista, jer su i oni katolici, već si četnik koji mrzi Hrvate i katolike. Zar te nije sram nazivati ustašama sve Hrvate i katolike? Time vrijeđaš i Istrijane, i tvoje susjede (komšije ako ne razumeš) jer su i oni Hrvati.
     Dao Bog da ti djeca rukama čitala!

     1. broj1 napisao:

      ni hrvati nisu prave ustaše ako ćemo gledat aš je pavelić proda HRVATE njemcima to se zna a i znase da je katolička crkva bila uz ustaški pokret kao šta je i vatikan blagoslivljao fašizam i nacizam

     2. luna napisao:

      A ti, isto – kao slaviš Boga, želeći drugome zlo?
      Ma hoj se spovedat , sinko, i onda dugo moli, magari se i skrij – forši u Čavoglave. Neka ti ljubimac pokaže put, a svijetlio vam putem velečasni Z.S.!

     3. broj1 napisao:

      da luna vidim da si jako duhvno i teološki osvještena kao i rovinjež zato moreš slobodno i ti poć tu poli pamića na spoved pa mu objasnit neke činjenice koje forši ni on sam još ni spozna ili mu još ni reka onaj kako ga već zovu SVEMOGUĆI ili ti ga bog pa morete skupa pisat memoare,stari zajet,novi zavjet ili tiga THE BEST OFF novoga izdanja ki če se zvati NAŠA MALA TAJNA SLIPARIJE I FALSARIJE

     4. luna napisao:

      broju1!
      moj je komentar upućen Rovinježu , čist postmodernistički humor s dosta ironije. ča si se nešto zabuni ili sam ja nejasna?

     5. broj1 napisao:

      sorry luna zabunio sam se ovaj komentar je za rovinježa

     6. maciavelli napisao:

      To ti je dragi moj obična matematika skupova .Nisu svi Hrvati katolici,Niti su svi katolici ustaše,ali su svi ustaše bili Hrvati i katolici,to inače zovemo najmanji zajednički nazivnik.sedi dole i ponavljaj razred.Inače u matematici je uobičajena provjera rezultata sa drugim primjerima.Na primjer ;nisu svi Srbi pravoslavci ,niti su svi pravoslavci četnici. ali su svi Četnici bili srbi i pravoslavci.Kad ta dva izraza uvrstiš u jednađbu ispada kao što je i red da sa obe strane znaka = bude isti rezultat.Provjeri i javi koji je tebi rezultat izaša.Traži pomoć ako negdje zapneš ali najprije makni oćale za slijepce vjerojatno ti one smetaju i provaj se domislit ki ti je da recept za njih.Pitaj svog liječnika dati prepiše neki dobar lijek protiv mržnje jer ti blagoslovljena vodica ne pomaže,naprotiv.

 18. maciavelli napisao:

  It’s not easy when you have 53 or 59,some expiriences has sedimented,same old sheet dance all around you ,think that you have a time to make some change,you may think that you are still young to do it,but my friend the times are changed ,money turns into killing machine and a happy trigger man with the cross in his hand count the profit .Somethig is hapened but you don’t know what it is,do you mr.Croat.

  1. shpia napisao:

   ćo, maćaveli, anke tu sei bon! piši rvacki da te ceo svet ražumi!

   1. maciavelli napisao:

    U povijesti su postojali i Bonaparte i Mallaparte ki se uopće sjeća ovog drugog.Inače ovo na engleskom sa malo pravopisnih grešaka ,jebi ga pisano je iz cuga,neka si prevede oni ki ni za vjeke vjekova osuđen da čuči pognute glave .

    1. shpia napisao:

     e kad še Curzio nije abaštanca ku…io – z mačem, mišlim. treba mač, altroke olovka. a forši da še udruže bi bilo najbolje, čoe’ bona e mala parte su dvi štrane iste medalje: mač od mpt i olovka od kvele nives, s kojom će veselinko napisati novi romanzo – bel litrato od ove naše societa’

 19. ilikkk napisao:

  Prodajem ulaznicu (samo ozbiljni upiti)70kn–091/5432-732

  1. gf napisao:

   ca je ilikkk? malo te trta ulovila doc na koncert? :D
   Pazinjanima preporucan da greju u sub i ned na izlet i neka puste one ljude, tzv. simpatizere neka uzivaju..
   Veseljko Bujić…. Upoznaj se malo s povijesti grada Pazina, pa kreni na povijest okolice, pa kreni na povijest Istre, pa bi shvati neke stvari i nebis se toliko cudi zasto ljudi su toliko protiv tega. Pisi ca god ces, ali od sada na dalje nemoj se cudit ako ti ljudi pljucu pod noge.
   pozdrav

   1. skriboman napisao:

    Neće shvatit, jer ne želi ni slušat ni razmišljat. Sada vidi samo šolde. Ćemu se benj tornat u glavu, prije ili pokle.

    1. pioxll napisao:

     Kao ča je red i BON -ton Organizator MPT je sigurno ;njegov menager 100%, podijeli besplatne ulaznice viđenijim građanima ove naše komune.Pitajte Buića on sigurno zna ki ih je dobi,ja moren samo nagađat.Pa dragi fanovi MPT koji nisu stigli kupit moru se raspitat poli Rimanića ili Pamića svejedno forši anke Roce ima jedan mac, lokalni HDZ ako i malo drži do sebe ih mora imat. Oni ki ni to ne uspiju dosta im je slika Pavelića;ako još ima i originalni autogram imaju pravo na počasna mjesta u prvom redu.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.