Kod tunela Učka u dva vozila pronađeno više od 15 kilograma marihuane

U dvama osobnim vozilama inozemnih registracijskih oznaka, koje je policija zaustavila u blizini tunela Učka, pronađeno je više od 15 kilograma marihuane, a policija je četvero zatečenih stranih državljana kazneno prijavila i predala pritvorskom nadzorniku, izvijestila je u subotu primorsko-goranska policija.

Droga je pronađena u dvama osobnim vozilima visoke klase, stranih registracijskih oznaka, koja su zaustavljena u blizini tunela Učka. U vozilima su zatečena trojica državljana Crne Gore u dobi od 28, 21 i 59 godina te 66-godišnja državljanka Kanade.

Prilikom pregleda vozila policija je koristila policijskog psa za detekciju droga Luringa, koji je pozitivno reagirao, nakon čega su, na osnovi naloga istražnog suca, vozila pretražena. U vozilima je pronađeno i oduzeto ukupno 55 paketa s drogom marihuanom, ukupne težine 15,5 kilograma.

Zbog sumnje da su počinili kaznena djela zlouporabe droga strani državljani su privedeni na kriminalističko istraživanje u opatijsku policijsku postaju. Tijekom istrage utvrđeno je da je zaplijenjena droga bila namijenjena ilegalnoj prodaji u Hrvatskoj.

Državljani Crne Gore i državljanka Kanade su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku.

(Hina)

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.