Kolo derbija u novoj pazinskoj školsko-sportskoj dvorani

2Nakon što su s veseljem i grintom odradili prva tri kola Minibasket lige Pazinštine, najmlađi će se košarkaši iz područja Pazina, Tinjana, Karojbe i Svetog Petra u Šumi nastaviti dalje s pretposljednjim četvrtim kolom u novoj Školsko-gradskoj sportskoj dvorani u nedjeljno popodne, 19. travnja.

Kolo će započeti u 14 sati utakmicom između Tinjana i Pazina 1, dosad jedinih neporaženih ekipa, što mogu zahvaliti najduljem stažu treniranja. Obje su ekipe u dosadašnjem dijelu lako izlazile na kraj s protivnicima, no trenutno su na prvom mjestu košarkaši Pazina 1 zbog bolje koš razlike. No, poznavajući upornost jednih i drugih očekuje se zanimljiva i neizvjesna utakmica, a vjerojatno je za očekivati da će pobjednik ove utakmice okititi se i itulom prvog prvaka pazinske minibasket lige. U drugoj utakmici prema rasporedu u 15 sati ekipa Pazina 2, dočekuje male Supetarce, koji su u prošlom kolu osjetili i čar prve pobjede nad svojim vršnjakinjama. Posljednju utakmicu dana s početkom u 16 sati odigrat će ekipa Karojbe i discipliniranih igračica Ženskog košarkaškog kluba, ekipa koje do sada nisu osjetile slast pobjede, ali i najmlađih u ligi s najbučnijom podrškom..

Organizator lige je Košarkaški klub Ghia Staff iz Pazina, koji na taj kreće s odgojem najmlađih košarkaša s bazom na području cijele Pazinštine, čime se posvećuje posebna pažnja radu onih koji će za koju godinu postati stup kluba.

Voditelj lige je Darko Lukšić uz Tanju Ančić i Nevija Ferenčića, a suci će biti igrači nižih kategorija kluba, kao i ostala logistika.

Do kraja lige odigrat će se još jedno kolo, a uslijed će nagrađivanje najboljih.

Raspored utakmica: (14 sati) Pazin 1- Tinjan, 15 sati: Pazin 2 – Sveti Petar u Šumi, 16 sati: Karojba – Ženski košarkaški klub Pazin.

Trenutni poredak: Pazin 1 6 (96-38), Tinjan 6 (90-44), Pazin 2 5, Sveti Petar u Šumi 4, Karojba 3 i ŽKK Pazin 3.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.