Kolo koje će odlučiti predak pred finalni turnir

2Nakon što su s veseljem i grintom odradili prva četiri kola Minibasket lige Pazinštine, najmlađi će se košarkaši iz područja Pazina, Tinjana, Karojbe i Svetog Petra u Šumi nastaviti dalje s posljednjim petim kolom u novoj Školsko-gradskoj sportskoj dvorani sutra u subotu ujutro s početkom u 9 sati.

Kolo će započeti utakmicom između dosad neporažene ekipe Tinjana i Ženskog košarkaškog kluba Pazin. Nakon toga na teren izlaze u 10 sati ekipe Svetog petra u Šumi s novim dresovima te Karojbe, najmlađe ekipe u ligi s najbučnijom podrškom. Dvije ekipe Pazina – prva i druga odmjerit će snage u 11 sati te dati odgovor na jedinu nepoznanicu turnira, a ta je da se još ne zna tko će igrati za prvo mjesto na finalnom turniru za dva tjedna koje se igra povodom Dana Grada Pazina. Pazin 2 je porazom od Svetog Petra u Šumi izjednačen s njime, ali pobjedom ima mogućnost da se plasira u finale.

Organizator lige je Košarkaški klub Ghia Staff iz Pazina, koji na taj kreće s odgojem najmlađih košarkaša s bazom na području cijele Pazinštine, čime se posvećuje posebna pažnja radu onih koji će za koju godinu postati stup kluba.

Voditelj lige je Darko Lukšić uz Tanju Ančić i Nevija Ferenčića, a suci će biti igrači nižih kategorija kluba, kao i ostala logistika.

Do kraja lige odigrat će se još jedno kolo, a uslijed će nagrađivanje najboljih.

Raspored utakmica: (9 sati) ŽKK Pazin- Tinjan, 10 sati: Karojba – Sveti Petar u Šumi, 11 sati: Pazin 2-Pazin1.

Trenutni poredak: Tinjan 8 bodova, Pazin 1 7, Pazin 2 6 (koš razlika 87-86), Sveti Petar u Šumi 6 (koš razlika 80-83), ŽKK Pazin 5 i Karojba 4 boda.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.