Kombi za prijevoz sportaša

Za potrebe prijevoza članova pazinskih sportskih udruga nedavno je nabavljeno kombi vozilo. Prema željama članova udruga izvršni odbor ZSUGP će napraviti plan raspolaganja kombijem pri čemu ćemo pokušati zadovoljiti svih, kaže tajnik zajednice Armando Lušetić. Prednost će imati one udruge koje će ići na udaljenije destinacije sportskih natjecanja.

Gradonačelnik Renato Krulčić kaže da će nabavka vozila znatno smanjiti troškove sudjelovanja pazinskih sportaša na natjecanjima. Vozilo je vrijedno 130 tisuća kuna (2007. godište) pri čemu je polovica sredstava dobivena od Hrvatskog olimpijskog odbora putem programa “Aktivne zajednice”, dok će polovicu platiti ZSUGP koji je vlasnik vozila.

Osim ovog natječaja ZSUGP je na HOO-ov program “Od sportske škole do olimpijskih igara” kandidirao projekt sportske škole odbojke i rukometa.
Odobrena im je dotacija za potonju sportsku školu u vrijednosti od 25 tisuća kuna koje će iskoristiti za kupnju rukometnih rekvizita koja će se dodijeliti ŽRK “Luks Pazin”.

Glas Istre

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.