Koncert kantautora Vedrana Šilipetra u pazinskom Kaštelu

2Početkom vikenda Pučko otvoreno učilište organizira prvi cjelovečernji koncert kantautora Vedrana Šilipetra u Pazinu. Svestrani pulski glazbenik koji u svom glazbenom izričaju ujedinjuje pop, rock, funk i world music, predstavit će se repertoarom poznatih pjesama s albuma „Gori svijet“ kao i dosad neobjavljenim skladbama. Balada, Đeni, Help me, To nisi ti, samo su neke od njegovih uspješnica.

Koncert je na programu u petak 23. kolovoza u pazinskom Kaštelu. U pratnji Vedrana Šilipetra nastupit će gitarista Aleks Nadišić. Početak koncerta u 21 sat.

Pulski kantautor Vedran Šilipetar na estradnoj glazbenoj sceni aktivan je od 2008. godine kada se široj javnosti predstavio na hrvatskom natjecanju za pjesmu Eurovizije Dora i to s pjesmom „Ne razumijemo se“. Godinu dana nakon toga uslijedio je album prvijenac „Gori svijet“ na kojima su se našli singlovi ; „Balada“, „S riječi na djela“, „Đeni“, i „Help me“ s kojima je ovaj autor polako ali sigurno osvojio domaći radijski glazbeni eter. U protekle dvije godine Šilipetar je izbacio nekoliko pjesama s kojima ponovno šarmira publiku , a među kojima su pjesme „Misečina“, „To nisi ti“, dok je s posljednim singlom „Bježala si“ osvojio širi radijski i TV eter diljem Hrvatske. Ta je pjesma ujedno i lagani odmak u žanrovskom smislu kao i najava njegovog novog materijala na kojem trenutno radi.

Njegov stil ujedinjuje pop/ rock/funk/world elemente koji svoj konačni izričaj najbolje poprimaju u gitarističkim nastupima uživo. Vedran je sa svojim autorskim repertoarom nastupio na nekoliko festivala, radijskih i TV emisija, a kao klavijaturist, perkusionist i back vokalist surađivao je s brojnim domaćim eminentim glazbenicima kao što su Livio Morosin i Gustafi. Pazinski koncert biti će sjajna prilika da ovaj glazbenik predstavi svoj prokušani autorski reperotar i do sada javnosti nepoznate nove skladbe dok će se publika imati prilike upoznati s Vedranom u akustičnoj ulozi pjevača, gitarista i klavijaturista u pratnji gitarista Aleksa Nadišića. Vedran najavljuje intimistički nastup prepun emocija i glazbenog eklekticizma.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.