Koncert “Veje” kao poklon učenicima za Sv. Nikolu

Učenicima pazinske škole „Vladimira Nazora“ na današnji blagdan Sv. Nikole priređeno je jutros ugodno glazbeno iznenađenje. Na inicijativu pedagoginje Barbare Močibob ispred školske zgrade kratki, polusatni koncert za sve učenike jutarnje smjene održala je pazinska etno skupina „Veja“. Budući da je ovaj mini koncert organiziran u potpunoj tajnosti, iznenađenje je bilo tim veće i ugodnije. Uz to, preskočen je jedan školski sat koji su učenici umjesto u učionici proveli uz vesele ritmove skupine „Veja“.

Ravnateljica škole,  Zdenka Turkalj Čohilj u pozdravnoj je  riječi čestitala učenicima blagdan Sv. Nikole, poželjela im uspješan prosinac, jer prvo polugodište je pri kraju, a zatim je predstavila članove „Veje“ i prepustila im mikrofon. Dečki iz „Veje“ odsvirali su svoje poznate, ritmične pjesme i u pola sata muziciranja oduševili pazinske učenike koji su ih pozivali na bis uzvicima „Hoćemo još!“

Lijep je ovo primjer kako se uz malo inicijative i entuzijazma može obradovati naše najmlađe. Za sve ljubitelje „Veje“ koji se danas nisu zatekli nadomak škole, dečki najavljuju nekoliko nastupa tijekom Veselog prosinca u Pazinu o čemu ćemo vas pravovremeno izvijestiti.

iPazin.net

© iPazin.net portal 2001. - 2024.