Koncert za zaljubljene

Dom za odrasle osobe Motovun vas poziva na koncert Domskog Banda koji će se održati u subotu, 13. veljače 2016. u pazinskom Kaštelu (dvorana Julesa Vernea), sa početkom u 20.00 sati. Provedite ugodno vrijeme u dobrom društvu uz pjesme ljubavne tematike domaćih i stranih autora. Ulaz je slobodan. Očekujemo Vas!

U svom dosadašnjem radu Domski Band se svojim repertoarom predstavio na više festivala (Domosong 2013., 2014. i 2015., festival „Sedam dana stvaranja“ 2014.), uključio se u neke od humanitarnih akcija u lokalnoj sredini (Cuore aperto Buje, Društvo tjelesnih invalida Pazin, Gradsko društvo Crvenog križa Pazin, Zdravi Novigrad – Cittanova sana, Društvo Crvenog križa Istarske županije), u više navrata nastupao je za korisnike domova za odrasle osobe (Dom Turnić, Dom Bjelovar, Dom Vila Maria, Dom Nedešćina), u domovima za starije i nemoćne osobe (Dom za starije osobe Poreč, Dom Alfredo Štiglić Pula, Dom Atilio Gamboc Umag, Dom Domenico Pergolis Rovinj, Dom za starije Atilio Gamboc Umag, Dom za starije osobe Novigrad), te pratio kulturna i sportska događanja u svom okruženju (Motovunska ljetna škola unapređenja zdravlja, u povodu obilježavanja Dana pješačenja Istarske županije, na međunarodnoj profesionalnoj biciklističkoj utrci 11. Istarsko proljeće, Festivalu volonterstva u Puli, u prigodi obilježavanja Svjetskog humanitarnog dana u Novigradu,…). U sklopu obilježavanja Međunarodnog dana tolerancije Domski Band se predstavio u Dječjem vrtiću „Olga Ban“ Pazin, Osnovnoj školi Vladimira Nazora Pazin, Područnoj osnovnoj školi Motovun, Područnoj školi Karojba i Gimnaziji i strukovnoj školi Jurja Dobrile Pazin.

U repertoaru Domskog Banda nalaze se kompozicije iz Istre, Dalmacije, Podravine i Zagorja, ali i skladbe talijanskih autora, narodne pjesme iz šire regije, te obrade popularnih napjeva iz čitavog svijeta. Instrumentalnu podlogu čine udaraljke, mandolina, bouzuki, akustična gitara, bas gitara i harmonika, a pjesme se izvode na hrvatskom, talijanskom, makedonskom, slovenskom, španjolskom i engleskom jeziku.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.