Konferencija: Ciljana podrška roditeljstvu

18. veljade 2016. godine u Pazinu ce se održati Konferencija ,,Giljana podrška roditeljstvu: savjetovanje i programi za roditelje”. Konferenciju organizira CZSS Pazin – Podružnica Obiteljski centar Pula-Pola, uz financijsku podršku lstarske Županije i pod pokroviteljstvom Grada Pazina.

Cilj konferencije ,,Ciljana podrška roditeljstvu” je stručnjacima različitih profila omogućiti upoznavanje različitih oblika podrška roditeljstvu i razmjenu iskustava iz njihove provedbe. Konferencija je usmjerena na oblike podrške roditeljima maloljetne djece koji su zbog vlastitih obilježja, obilježja njihove djece i/ili okolnosti u kojima žive u iznadprosječnom riziku ili već iskazuju poteškoće u roditeljstvu, teško promjenjive bez podrške stručnjaka ili šire zajednice. Bit će prikazani programi selektivne ili indicirane razine prevencije odnosno tretmanski proqrami čiji su izravni korisnici roditelji. Dio konferencije posvećen je savjetovanju roditelja i obiteljskoj madijaciji.

Pozivamo vas da se za sudjelovanje na konferenciji prijavite slanjem ispunjene prijavnice na e-mail adresu  [email protected] ili telefonom na broj (052) 391-425 (s istim podacima kao u prijavnici). Prijave se zaprimaju do 10. veljače 2016. ili do popunjavanja liste sudionika koja je ograničena brojem mjesta u dvorani. Molimo vas da prijavite najviše dvije osobe iz iste organizacije kako bismo sudjelovanje na konferenciji omogućili predstavnicama/ predstavnicima što većeg broja organizacija s područja lstarske Županije. Ukoliko želite prijaviti sudjelovanje većeg broja osoba, organizatori će izraditi dodatnu listu sudionika te prijavljene na ovu listu obavijestiti o mogućnosti sudjelovanja na konferenciji i nakon zatvaranja roka za prijave.

Centar za socijalnu skrb Pazin / iPazin.net

© iPazin.net portal 2001. - 2024.