Kopanje se nastavlja uz Patrick DSP-ja!

Kopenhagen 2Prvo prekopavanje plesnih podija je iza nas, vrijeme je za nastavak! KOPENhagen serijal donosi novog kopača: Kanađanina s trenutnim prebivalištem u Berlinu – Patrick DSP u live varijanti, koji će imati nelak zadatak ”kopanja” nakon odličnog Industrialyzera.

Partick DSP, pravim imenom Patrick Gharapetian, jedan je od ponajboljih Kanadskih techno DJ-a. Sredinom 90-tih je počeo vrtjeti techno, da bi 1997. godine dobio svoju prvu rezidenciju u čuvenom E! Space klubu u Torontu. 1999. godine se počinje i profesionalno baviti produkcijom. U više od 10 godina bavljenja produkcijom, Partick je surađivao s mnogim velikim imenima techna čime je stekao impresivan repertoar međunarodnih izdanja, te se uvijek pokušavao koncentrirati na kvalitetu. Krajem 2009. godien seli se u Berlin kako bi bio bolje povezan sa glazbom koju voli. Svirao je diljem Europe, Sjeverne i Južne Amerike, kako u malim klubovima, tako i na velikim festivalima, te uvijek prezentirao svoj techno zvuk.

Po prvi će se puta, predstaviti i našoj publici u riječkom klubu La Noche, 04.12.2010., ponovno u organizaciji Pazinske ekipe.

Na mainu nastupaju:
Patrick DSP live
Lorino
Cepo
Tajm

Šarena:
Fryer
Mateo Klaic
Allen Spion live
Frankie The Animator

kopenhagen_2.jpg

kopenhagen_2_2.jpg

[youtube Ae7cAlA8dxc]

MP / iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.