Košarkaši Purisa danas protiv Rovinja

Kosarka.hrProšlog vikenda juniori Purisa su uvjerljivo pobijedili juniore Rovinja rezultatom 121-77, a danas također protiv Rovinja s početkom u 18:00 u dvorani Pazinskog Kolegija igraju seniori Purisa koji traže svoju četvrtu pobjedu u nizu na domaćem parketu.

Nakon pobjede u gostima kod Pule i Stoje kod kuće, juniori Purisa protrčali su Rovinjom. posebno treba istaknuti 4 koša i 2 skoka predkadeta Saše Belca koji ostaje vjeran Purisu do završetka srednje škole, a uz individualni rad igra i prvenstvene utakmice za tri selekcije Purisa, a također će za Puris nastupati i na skorašnjim međunarodnim turnirima. Iako bez Massima Despota ( proces rehabilitacije) i Tomislava Ricova, Pazinci su odigrali brzu utakmicu. Sopta, Zgrablić i Dagostin (uz lepršava zakucavanja) bili su dvoznamenkasti, Kličić je organizirao i obranom dirigirao, Dino Fonović dao je 51 koš, a Ante Ćus imao triple- double. Bilo je minuta i za Hekića, Dausa, Mogorovića i Mlekuša.

regionalexpress.hr

Uz juniore premoćni za svoje protivnike bili su i kadeti Purisa koji su s 84-34 pobijedili dečke iz Poreča.

Danas se igra 16 kolo A-2 lige – zapad i Purisovi košarkaši dočekuju Rovinj, koji je izravni konkurent Pazincima u borbi za opstanak. Dođimo podržat naše košarkaše u dvorani Pazinskog Kolegija s početkom u 18:00.

cesko_jr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.