Košarkašice Osnovne škole Vladimir Nazor Pazin među četiri najbolje u Hrvatskoj

Košarkašice OŠ Vladimir Nazor PazinNakon što su osvojile naslov županijskog, te nakon toga međužupanijskog prvaka košarkaške “gazele” iz pazinske osnovne škole odlično su startale u završnici prvenstva države u Kraljevici. Prvog dana pobijedile su sa 39-38 ekipu ŠSD Drnje iz Koprivnice. Prema riječima trenera Jasenka Vujasinović nakon što su dobro otvorile utakmicu prepustile su vodstvo Koprivičankama, ali su odličnom obranom u završnici ostvarile prvu pobjedu. U drugoj utakmici zahvaljujući ponovno odličnoj obrani pobijedile su ŠSD Okit iz Vodica sa 46-40.

Trener je posebno istaknuo Supetarke ili preciznije rečeno sestre iz mjesta Boljki Maru i Katu (Mariju i Katarinu) Belac vrsne sportašice i u atletici i u karateu.

Drugoga dana najprije za ulazak u finale prvenstva države cure igraju sa drugoplasiranom iz druge skupine curama iz Slavonskog broda. Očekuje da će svoj pored sestara Belac iskazati posebno i Lea Miletić, Martina Buretić, Francesca Ladavac, Irijana Flegar, Ema Guštin i ostale!

Ponovimo još jednom ovu generaciju kao i mnoge prethodne odgojila je još od nižih razreda osnovne škole pedagog škole gospođa Željka Sirotić i sama nekadašnja košarkašica ŽKK Kozala iz Rijeke.

Cure čestitke na pruženom do sada, sretno i borite se do zadnjega atoma snage kako bi pokušali ponoviti uspjeh dečki iz Pazina koji su 2005. u Poreču bili prvaci države, javljaju iz KK Puris.

barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.