Košarkaške poslastice u Novigradu i Pazinu

Hrvatska košarkaška reprezentacija boravit će od 18. do 26. lipnja u Novigradu i pripremati se za kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre. Turnir na kojem će suparnici Hrvatskoj biti reprezentacije Tunisa i domaćina Italije igra se u Torinu od 4. do 9. srpnja.
U okviru priprema u Novigradu, hrvatska izabrana vrsta odigrat će i dvije pripremne utakmice, prave košarkaške poslastice. Publika će na parketu moći vidjeti prave košarkaške velemajstore od kojih neki igraju i u najjačoj ligi na svijetu, američkoj NBA, kao i u najjačim europskim momčadima.

Prva utakmica na rasporedu je u ponedjeljak 20. lipnja s početkom u 20 sati, kada će izabranici Aleksandra Petrovića na parketu sportske dvorane u Novigradu odmjeriti snage s reprezentacijom Kanade. Ulaznice za utakmicu bit će u prodaji na blagajnama dvorana dva sata prije početka utakmica.

Drugu utakmicu Hrvatska će 26. lipnja odigrati protiv Češke u sportskoj dvorani u Pazinu. Više informacija o toj utakmici donijet ćemo naknadno, jer ih do zaključenja teksta nismo uspjeli dobiti.

parentium.com

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.