Košarkaški spektakl u Pazinu

U nedjelju 26.6.2016. Pazin će biti središte Hrvatske košarkaške elite. Košarkaški klub Ghia Staff i grad Pazin u suradnji sa Hrvatskim košarkaškim savezom organiziraju „vruću“ pripremnu utakmicu između seniorske reprezentacije Hrvatske i Češke.

Ovo će biti jedinstveni doživljaj za sve posjetitelje jer našu reprezentaciju predvodi NBA dvojac Bojan Bogdanović i Mario Hezonja, a tu su još i potencijalni NBA igrač Dario Šarić, nekadašnji NBA igrač Roko Ukić i prvak Italije Krunoslav Simon. S druge strane boje Češke brane Barcelonin Tomaš Satoranski i Fenerhbacheov Jan Veseli (prvak Turske).

Utakmica će se odigrati u sklopu priprema hrvatske košarkaške reprezentacije za kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre u Rio de Janeiru koji će početkom mjeseca srpnja igrati u Torinu. Reprezentacija Hrvatske hvatati će vizu za sudjelovanje na Olimpijskim igrama, a najveći konkurenti biti će reprezentacije Italije i Grčke (samo pobjednik turnira ide na Olimpijske igre!).

Ovo je ujedno i prilika hrvatskim košarkašima da se revanširaju češkim košarkašima za težak poraz koji su doživjeli na zadnjem Europskom prvenstvu u Francuskoj, kada su Česi u četvrtfinalu bili uspješniji i izbacili nas s turnira.

Pozivamo zato sve ljubitelje košarke da u nedjelju 26.6. dođu u Školsko-gradsku sportsku dvoranu Pazin i uživaju u ovom pravom košarkaškom spektaklu. Utakmica počinje u 20:00 sati.

Cijena ulaznica 50 kn, a na dan utakmice 70 kn.

Ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima:

PAZIN – Caffe bar Gema, La Marenda
LABIN – La Marenda
POREČ – Lamai Caffe
ROVINJ – Caffe bar Libero
PULA – Caffe Patinaggio, Caffe bar Diana – Forum
UMAG – Pizzeria Luna

U webshopu entrio.hr

ili direktno preko kluba KK GHIA STAFF Pazin
email: [email protected] ili mob. 0917822811

Facebook event: Košarkaški spektakl seniorskih reprezantacija Hrvatske i Češke

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.