Kosor u Pazinu: Dobro i istina uvijek pobjeđuju

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor na večerašnjem je središnjem predizbornom skupu ove stranke u osmoj izbornoj jedinici održanom u Pazinu istaknula kako je upravo međusobna potpora unutar stranke bila presudna da ona kao predsjednica HDZ-a izdrži sve napade na stranku.

Po njenim riječima, bez te potpore zasigurno ne bi uspješno završila pregovore za ulazak Hrvatske u Europsku uniju niti bi imala odlučnosti otvoriti široku borbu protiv korupcije.

“Mi smo imali hrabrosti i bili spremni urediti svoju kuću odnosno stranku i upravo zbog otvaranja borbe protiv korupcije i kriminala te zbog izrazite medijske nesklonosti prema HDZ-u, mi nosimo najveći i najteži teret,” naglasila je Kosor dodavši kako će HDZ sve ove nedaće savladati jer, kako je rekla “dobro i istina uvijek pobjeđuju”. Poručila je i kako će se do kraja svog političkog života boriti za to da borba protiv korupcije ide prema svima i prema svim strankama te da ne zastane.

“U tom nas nitko neće zaustaviti, niti uvrede niti prijetnje,” rekla je Jadranka Kosor.

Govoreći o razlikama između HDZ-a i Kukuriku koalicije Kosor je rekla da ta koalicija želi dovesti MMF, prodati HEP, šume i vode, što HDZ neće dozvoliti. Istaknula je da je njena stranka “vratila dug umirovljenicima, do ove godine u iznosu od 8,5 milijarde kuna, premda su u SDP-u govorili kako ne postoji nikakav dug”.

“Žalosno je da je SDP kada je bio na vlasti drastično smanjio prava hrvatskim braniteljima. Došlo je do ponižavanja branitelja, a mi smo taj sustav ponovno vratili u normalnu kolotečinu jer ne želimo dpustiti da se prava i dostojanstvo branitelja urušava,” istaknula je. Dodala je kako HDZ neće dozvoliti da u Hrvatsku stignu optužnice iz Srbije protiv onih koji su najzaslužniji za slobodu.

“Kukuriku koalicija poručuje kako želi promijeniti Hrvatsku. Žele li je promijeniti na način na koji su je promijenili od 2000. do 2003., to neće proći, ne želimo jugosferu,” zaključila je Jadranka Kosor.

Nositelj HDZ-ove liste u osmoj izbornoj jedinici Davor Božinović je također izrazio uvjerenje kako će HDZ pobijediti na izborima i tako “nastaviti još jedan posao u nizu”.

Hina / barkun.hr

3 komentara na “Kosor u Pazinu: Dobro i istina uvijek pobjeđuju”

 1. anti napisao:

  “Dobro i istina uvijek pobjeđuju”
  dobro i hdz?
  odgovor:hdz nije donio ništa dobroga
  istina i hdz?
  odgovor:istina stanuje u remetincu
  zaključak:hdz je ultimativno zlo

  1. Anonimno napisao:

   Neki je reka:”Alisa, bajka je pri kraju”.

 2. taz napisao:

  Ma ča samo s komunistima znaju strašit? A ma, ku nemaš ča reć o sebi napadni drugega…

Komentiranje je onemogućeno.

© iPazin.net portal 2001. - 2024.