Kreće 59. Kvarnerska Rivijera; u Pazinu s humanitarnim karakterom

U ponedjeljak započinje 59. izdanje jakog omladinskog nogometnog turnira “Kvarnerska rivijera”. Labin, Opatija, Pazin, Krk i Rijeka biti će domaćini 59. izdanja najvećeg turnira za mlade nogometaše na području Istre i Kvarnera. Ove godine boje istre braniti će juniori Rudara i Pazinke Qubik. Pazinka Qubik je u svom premijernom nastupu prošle godine osvojila 4. mjesto i fair-play nagradu. Naslov pobjednika brani Rijeka koja je u prošlogodišnjem finalu bila bolja od Istre 1961.

Rudar će u skupini snage odmjeriti s dva prvoligaška sastava, Osijekom i Slaven Belupom te Makedonskom reprezentacijom. Pazinka se također nalazi u teškoj skupini. Očekuje ih susret s aktualnim juniorskim prvacima Hrvatske Dinamom, te slovenskim Koprom i reprezentacijom Crne Gore. U skupini B igrati će Rijeka, Opatija, Malaga i Vicenza. Prolaz u četvrtfinale iz skupine D tražiti će Hajduk, Krk, Olimpija i Augsburg.

Četvrtfinala se igraju 27. svibnja u Kostreni i Mavrincima, polufinala 28. svibnja na Rujevici, a finale i utakmica za 3. mjesto 29. svibnja na Kantridi.

Ovogodišnje utakmice koje se igraju u pazinu imati biti će humanitarnog karaktera. Sav prihod od prodaje ulaznica u Pazinu, namijenjen je za liječenje dugogodišnjeg igrača Pazinke Qubik Igora Stranića “Iggija”. Cijena dnevne ulaznice biti će 20 kuna.

-Upravni odbor NK Pazinke Qubik odlučio je da će prihodi od ulaznica iz grupe C u Pazinu ići u prilog 22-godišnjem igraču Igoru Straniću koji se liječi od teške bolesti. Prvi put smo organizirali grupu prošle godine ali mi nemamo turističkih smještajnih kapaciteta kao Opatija i Krk te će uz napore grada, igrači biti smješteni u Pazinu; rekao je Boris Fornažar iz Pazinke Qubik.

Skupina C, Pazin:
Ponedjeljak, 23. svibnja:
17:00: NK Dinamo – Reprezentacija Crne Gore
19:00: NK Pazinka – NK Koper

Utorak, 24. svibnja:
17:00: NK Dinamo – NK Koper
19.00: NK Pazinka – Reprezentacija Crne Gore

Srijeda, 25. svibnja:
17:00: NK Koper – Reprezentacija Crne Gore
19:00: NK Pazinka – NK Dinamo

Skupina A, Labin:
Ponedjeljak, 23. svibnja:
17:00: NK Slaven Belupo – Reprezentacija Makedonije
19:00: NK Rudar – NK Osijek

Utorak, 24. svibnja:
17:00: NK Slaven Belupo – NK Osijek
19.00: NK Rudar – Reprezentacija Makedonije

Srijeda, 25. svibnja:
17:00: NK Osijek – Reprezentacija Makedonije
19:00: NK Rudar – NK Slaven Belupo

barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.