Na krilima brzinaca pazinski boćari upisali novu važnu pobjedu

Boćari Pazina 20. svibnja 2017. godine u svojoj dvorani centra „Aleksandar Anzur“ minimalno pobijedili rezultatom 12-10 slovenskog prvaka Lokateks iz Škofje Loke u sklopu četvrtfinala Kupa Europskih Prvaka. Veliko je to ostvarenje pazinskih boćara, a treba reći da su „teret“ iznijeli brzinci.

Naime, štafeta David Šircelj-Benjamin Guštin je najprije pobijedila sa 48:44 da bi nakon toga Slovencima pripale čak četiri igre, dva precizna izbijanja i dva „okršaja“ u krugovima. Uslijedila su dva brzinska izbijanja gdje su Šircelj i B. Guštin upisali pobjedu za smanjenje gostujuće prednosti na 6:8.

Da je samo jedna od tih partija otišla na gostujuću stranu, pobjeda bi bila gotovo nemoguć podvig. No, do kraja susreta Slovenci su „uzeli“ samo jedan par, dok je drugi Ivančić-Križmanić sa 13:4 prezentirao snagu.

Alen Guštin je sa 13:6 porazio njihovog ponajboljeg boćara Uroša Vehara, a trojka Šircelj-Vretenar-Matijašić je sa 13:3 bila bolje od Lokateksove za konačno slavlje Pazinjana. Treba reći da je sjajnu utakmicu odradio David Šircelj, jedini boćar na utakmici koji je pobijedio u sva tri susreta koja je igrao.

istrasport.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.