Krulčić sa stipendistima: Grad Pazin stipendira 51 studenta i 12 učenika

pazin stipendisti_2014Gradonačelnik Pazina Renato Krulčić je 23. prosinca održao prijem za studente stipendiste Grada Pazina, a sklopu kojeg su s novim stipendistima sklopljeni Ugovori o stipendiranju. Krulčić je podsjetio da je ove godine na Natječaj za dodjelu studentskih stipendija pristiglo 40 potpunih prijava, a petero studenata u međuvremenu je ostvarilo pravo na županijsku stipendiju, čime se pomaknula crta rang liste te se, u konačnici, i od ove godine stipendira 15 novih studenata.

„Grad Pazin za stipendije godišnje iz svog proračuna izdvaja 500 tisuća kuna iz čega će se ove godine stipendirati sveukupno 51 student i 12 učenika“, rekao je Krulčić.

Nakon formalnijeg djela prijema i potpisivanja Ugovora, starim i novim studentima stipendistima i njihovim roditeljima Krulčić je čestitao božićne blagdane te im zaželio uspješnu 2014. godinu. Zahvalio se na odazivu i izrazio želju da se studenti, nakon završenog školovanja, vrate u Pazin puni znanja i vještina koje će moći primijeniti i doprinijeti razvoju svoga grada.

Prijemu su, uz gradonačelnika, nazočili i zamjenica gradonačelnika i članica komisije za stipendiranje Mirjana Galant, članica komisije za stipendiranje Marija Ivić-Kačan, pročelnica Upravnog odjela za samoupravu, upravu i društvene djelatnosti Nevija Srdoč, viša stručna suradnica za kulturu Emina Svilar te viši stručni suradnik za odgoj i obrazovanje Anton Finderle.

istarski.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.