Laura Šuperina je nova predsjednica Kluba žena IDS-a Pazinštine

ids_zene_pazin_2014Laura Šuperina ponovno je izabrana za predsjednicu Zajednice podružnica Kluba žena IDS-a Pazinštine, odlučeno je jednoglasno na sinoć održanoj izvještajnoj skupštini ZP-a Kluba žena IDS-a Pazinštine. Za članice predsjedništva podružnice Kluba žena IDS-a Pazinštine izabrane su Sanja Banko (Općinska podružnica IDS-a Tinjan), Melita Čohilj (OP IDS Lupoglav), Nataša Fijamin (OP Lupoglav), Radojka Jašić (Gradska podružnica IDS-a Pazin), Dezi Krulčić (GP Pazin), Nives Matić (GP Pazin), Natali Močibob (OP Karojba) te Tamara Žgrabić Širol (OP Cerovlje).

Zahvalivši se na ukazanom povjerenju, novoizabrana predsjednica zajednice podružnica Kluba žena IDS-a Pazinštine istaknula je kako će u narednom mandatnom razdoblju intenzivno raditi na jačanju suradnje između svih podružnica Kluba žena na Pazinštini.
– Proteklo mandatno razdoblje Kluba žena IDS-a bilo je ujedno i prvo mandatno razdoblje u kojem su se žene – članice IDS-a sa područja Pazinštine organizirale s ciljem poticanja i promicanja aktivnosti žena u politici, kazala je Šuperina dodajući da zahvaljujući angažmanom Kluba žena IDS-a na proteklim izborima za Županijsku skupštinu i gradska i općinska vijeća na području Pazinštine, žene su zasluženo dobile priliku i zauzele odgovorna mjesta u političkom djelovanju svoga kraja.

– Od ostalih aktivnosti važno je spomenuti inicijativu „Hodanjem do zdravlja“ koja ima humanitarni karakter i koja je pokazala da smo socijalno osjetljivi , što je veoma pohvalno za prilike u kojima živimo te da želimo pomoći, da smo spremni odvojiti si dio vremena koje nam svakodnevno nedostaje i da se želimo družiti, upoznavati, razgovarati i to ne samo u okruženju članica IDS-a, nego i ostalim strukturama koje promiču pozitivne vrijednosti.

– Ove početne , uspješne, aktivnosti dobra su osnova za nastavak našega rada u narednom mandatnom razdoblju, pogotovo nam je želja da što više žena bude ne samo formalno nego i stvarno prisutno i u našem političkom okruženju, jer žena je važna karika u obiteljskom i poslovnom segmentu te sam uvjerena da to pravo treba iskoristiti i na političkom planu. Predsjednica Kluba žena IDS-a Pazinštine napomenula je da će buduće aktivnosti Kluba žena biti usmjerene prema onima koji hoće i žele našu pomoć, pogotovo kroz humanitarne aktivnosti, ali i kroz zajednička druženja, radionice savjetovanja.
– Dobrom komunikacijom i međusobnim uvažavanjem možemo zacrtane zadatke odlično odraditi, a samo zajedništvom i odlučnošću naši projekti i inicijative mogu postati stvarnost, zaključila je Laura Šuperina.

Na sinoćnjoj skupštini, izabrane su i fiducijarke za Sabor Kluba žena IDS-a: Đulijana Gambar, Đeni Šestan i Maja Zidarić. Na izborno-izvještajnoj skupštini prisustvovali su i potpredsjednik IDS-a Renato Krulčić, predsjednica KŽ IDS Sandra Čakić Kuhar, član predsjedništva IDS-a Igor Merlić, predsjednik ZP IDS-a Pazinštine Emil Daus, predsjednik GP IDS Pazin Dragan Šipraka i predsjednik ZP Kluba mladih IDS Pazinštine David Matković.

regionalexpress.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.