Lažirali prometnu nesreću

Nesreće u IstriProtiv 46-godišnje D. D. na Općinskom sudu u Pazinu podignuta je optužnica što ju je protiv nje podnijelo tamošnje državno odvjetništvo. Kao suoptuženik naveden je i njezin 24-godišnji sin S. D. Optužnica majku tereti za ovjeravanja neistinitog sadržaja, dok je sin optužen da ju je na to potaknuo.
Raspleten je na taj način događaj od 14. ožujka prošle godine, kada je između tri i četiri sata ujutro S. D. vozilom svoje majke imao prometnu nesreću na dijelu Istarskog ipsilona između Rogovića i naselja Ivoli. Za upravljačem se u trenutku udesa nalazila njegova djevojka, a želeći joj pomoći mladić je mobitelom nazvao svoju majku zamolivši ju da dođe na mjesto nesreće, te pred prometnim policajcima preuzme krivnju na sebe, odnosno kaže kako je ona upravljala vozilom.
Brižna majka to je i učinila, te po dolasku policije čak pristala na alkotestiranje kao vozač auta koji je sudjelovao u prometnoj nesreći. Nakon toga i vlastoručno je potpisala zapisnik o ispitivanju prisutnosti alkohola u organizmu. Prometni su policajci u evidencije prometnih prekršaja Policijske postaje Pazin unijeli da je D. D. bila vozač koji je skrivio nesreću, iako ona tada nije bila vozač, niti se nalazila na mjestu nesreće. Izađe li državno odvjetništvo kao pobjednik na sudu, optuženima prijeti kazna do pet godina zatvora.

Glasistre.hr

2 komentara na “Lažirali prometnu nesreću”

  1. centar napisao:

    A kako su oni to skužili? Vjerojatno je neki nadobudni susjed sve to prijavio.

  2. uuu napisao:

    pa još reču da su dica šljutava…

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.