Lino višebojac 2016.

U četvrtak, 27. listopada 2016. godine s početkom u 11.30 sati u Školsko – gradskoj sportskoj dvorani održan je školski višeboj pod nazivom „Lino višebojac“ koji je kao takav jedinstvena smotra sportske radosti i dječje kreativnosti.

Organizator natjecanja su Sportske novosti i Podravka pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta s ciljem razvijanja sportskih navika te zdravog načina života.

Do sada je u ovom natjecanju sudjelovalo 250 000 učenika iz cijele Hrvatske.

Ukupno 24 učenika i učenica Matične škole (12 djevojčica i 12 dječaka) od 5. do 8. razreda natjecali su se u trčanju, skoku u dalj, izvođenju slobodnih udaraca na gol, pogađanju košarkaških obruča, potezanju užeta.

U natjecanju su sudjelovali i učenici od 1. do 4. razreda, no njihovi se rezultati nisu bodovali.

Na prepunim tribinama vladala je odlična atmosfera. Učenici su pripremili maske, transparente i razne rekvizite te gromoglasnim pljeskom pratili svaki korak svojih prijatelja iz razreda.

Najbolji su bili Borna Gregorović, učenik 8.a razreda i Ema Dimovski, učenica 6.c razreda koji su stekli pravo nastupa na završnici koja će se održati u svibnju 2017. godine.

Program natjecanja otvorile su Pazinske mažoretkinje – Plesni studio The spirit, voditeljice Vedrane Ružić te učenica Anja Fakin pjesmom Nebo. Prisutnima su se obratili ravnateljica Škole Zdenka Turkalj-Čohilj i gradonačelnik Renato Krulčić.

Na literarnom natječaju Lino višebojac na temu Svijet po mom odabran je najuspješniji rad učenice 8.a razreda Ane Ovčarić koja je rad pročitala prije samog otvaranja natjecanja.

Kao gosti natjecanja s učenicima su se družili Mikela Ristovski, zlatna paraolimpijka u skoku u dalj iz Rija, kuglašica Nataša Ravnić Gašparini i kickboxing svjetski prvak u WAKO PRO federaciji Bojan Mišković.

Čestitamo nagrađenim učenicima i želimo im puno sreće u finalu Lino višebojca!

pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.