U lipnju novi direktor društva Pazin sport d.o.o.

Na jučer održanoj skupštini trgovačkog društva Pazin sport d.o.o. razmatrana je i prihvaćena ostavka člana uprave – direktora trgovačkog Pazin sport d.o.o. Armanda Lušetića, u kojoj se navodi da je podnesena iz osobnih razloga, a dosadašnji direktor prestaje s obnašanjem dužnosti s danom 19. lipnja 2017. godine. S navedenim datumom Armando Lušetić prestat će i s obavljanjem poslova tajnika Zajednice sportskih udruga Grada Pazina.

Prilikom obrazlaganja obavijesti o podnošenju ostavke Armando Lušetić zahvalio se na dugogodišnjoj uspješnoj suradnji, kako za vrijeme obnašanja dužnosti direktora društva Pazin sport d.o.o. tako i prilikom vršenja dužnosti tajnika Zajednice sportskih udruga Grada Pazina. Gradonačelnik Renato Krulčić, koji kao ovlašteni predstavnik jedinog osnivača društva – Grada Pazina predstavlja skupštinu društva,  zahvalio je dosadašnjem direktoru, koji je tu dužnost obnašao od osnivanja društva u lipnju 2014. godine, na uspješnoj suradnji i zaželio mu puno uspjeha u nastavku karijere.

Skupština društva imenovat će novog člana uprave – direktora trgovačkog društva Pazin sport d.o.o. za upravljanje i održavanje sportskih građevina čiji će cilj biti daljnji razvoj i unaprjeđenje poslovanja društva te implementacija Strategije razvoja sporta i rekreacije Grada Pazina, čije se donošenje očekuje u srpnju ove godine.

https://www.pazin.hr/u-lipnju-novi-direktor-drustva-pazin-sport-d-o-o/

5 komentara na “U lipnju novi direktor društva Pazin sport d.o.o.”

 1. sportaš napisao:

  operacija “rješavanje najvećeg ali ne i jedinog pazinskog uhljeba” kao predizborni adut nakon ča je deset let dela niš uspjela; da vidimo sad javni natječaj ako ste face hahaha

  1. Anonimno napisao:

   bilo mu je previše bavit se oštarijom u radno vrijeme, pa je da otkaz…

   1. Anonimno napisao:

    Pa to je u redu od njega.

    1. Anonimno napisao:

     U redu je da, ali smo mi plaćali njegovo isprobavanje privatnog biznisa mjesecima, a “rad” u savezu sportskih udruga i pazin sport d.o.o. godinama.

   2. Marconi napisao:

    Ma ča oštarija, a pizzerija čigova je? A novi direktor mora imat najviše srednju školu, bit sportski “radnik” imat člansku iskaznici IDS-a, ili mu eventualno otac mora bit iz IDS-ove koalicije. ja i ne bi bilo dobro da je pazinac zač pazinci mu samo trebaju dat plaću i to je jedina prava poveznica.
    Zdravi bili!

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.