Ljetna škola fotografije ove godine u Kršanu

Kršan i okolica ovog će ljeta postati prava meka za zaljubljenike u fotografiju. Naime, Foto klub „Pazin” i TZ Općine Kršan od 16. – 23. srpnja organiziraju Ljetnu školu fotografije koja će kroz program brzog učenja, uz praktičan rad i teorijska predavanja polaznicima približiti fotografiju i video stvaralaštvo.

Uz voditelja projekta Aljošu Anzura, predavanja će održati  Marinko Babić iz Pule, zaljubljenik u podvodnu fotografiju koji iza sebe ima dvije samostalne izložbe, te Aleksandra Đorđić i Duje Kalajdžić.

– Potrudit ćemo se da, osim predavanja iz različitih vrsta fotografije i praktičnog rada, nađemo vremena za sva dodatna pitanja naših polaznika kojih će sigurno biti napretek, rekli su iz Foto kluba „Pazin”.

Stari grad Kršan i njegova okolica, kako kažu organizatori, savršena je lokacija jer pruža raznolikost koja je potrebna za praktičan rad u gotovo svim vrstama fotografije. Tako će Kršan postati idealna pozadina za različite radionice poput rada sa modelima, portretiranja, kadriranja pejzaža, važnosti ispravnog korištenja rasvjete, te korištenje dostupnog izvora svjetlosti da nabrojimo samo neke.

– Sudjelovanje u ovoj osmodnevnoj Ljetnoj školi fotografije nema dobnu granicu, a na najmlađe polaznike pazit će pedagozi volonteri. Jedini uvjet za sudjelovanje jest da posjedujete vlastiti fotoaparat, te vreću za spavanje ili šator. I to je sve!, rekla je Patricia Zanketić iz TZ Kršana.

Cijena sudjelovanja je 500 kuna po polazniku, dok se za učenike i redovne studente koji dostave potrebnu potvrdu odobravaju popusti i to kako slijedi.
Za učenike osnovnih i srednjih škola te umirovljenike popust iznosi 200 kuna, dok je za popust za studente i nezaposlene 100 kuna.

Prijave se zaprimaju putem web forme na stranici foto kluba Pazinwww.fotoklubpazin.info od 16. lipnja u 12 sati ili na telefon:
097 7724683, javljaju iz TZ Kršan.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.