Maga Rajić članica tima Republike Hrvatske na Međunarodnoj olimpijadi iz astronomije i astrofizike

Maga-Rajić-296x300Maga Rajić, maturantica Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile iz Pazina, izabrana je za članicu Olimpijskog tima koji će predstavljati Republiku Hrvatsku na Međunarodnoj olimpijadi iz astronomije i astrofizike. Olimpijada će se održati u Grčkoj od 27. srpnja do 5. kolovoza.

Na Državnom natjecanju u Požegi od 24. do 27. travnja 2013. godine, proveden je izbor kandidata za sudjelovanje na kvalifikacijskom testu za odlazak na Olimpijadu iz astronomije i astrofizike. U subotu, 8. lipnja 2013. g. u prostorijama Zvjezdarnice Zagreb, održano je izlučno testiranje 16 pozvanih učenika za sudjelovanje na Međunarodnoj olimpijadi iz astronomije i astrofizike.

Temeljem ostvarenih rezultata kao članovi Olimpijskog tima uz Magu Rajić odabrani su: Bruno Gavranović (Gimnazija Antuna Vrančića, Šibenik), Drago Plečko (XV. gimnazija, Zagreb), David Prelogović (Gimnazija “Fran Galović”, Koprivnica) i Karlo Šepetanc (V. gimnazija Zagreb). Čestitamo Magi i želimo puno uspjeha na Olimpijadi.

gssjd.hr

2 komentara na “Maga Rajić članica tima Republike Hrvatske na Međunarodnoj olimpijadi iz astronomije i astrofizike”

  1. barba napisao:

    bravooo!!

  2. nebo napisao:

    Svaka čast!

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.