Malonogometni turnir u Maružinima kraj Kanfanara

Malonogometni se turnir u Maružinima održava već dugi niz godina, a epitet „tradicionalan“ opravdao je pred dvije godine kada je obilježena njegova 10. godišnjica održavanja.


Sve je započelo 1999. godine, kada je nekoliko mještana Maružini odlučilo česta nogometna druženja na malom igralištu u selu dignuti na viši nivo. Uspjeh prvog turnira poticao je organiziranje i svih onih koji su uslijedili, te se tako stvorio niz od njih 10. Ono što privlači natjecateljske ekipe i mnogobrojne posjetitelje jest pravo nogometno natjecanje koje se uvijek upotpuni dobrom zabavom i smijehom.

Turnir se uvijek održava krajem 6. ili početkom 7. mjeseca, a tako će biti i ove godine, na drugom po redu turniru kojeg od velike obljetnice organiziraju mladi. Naime, iako su mnogi mislili da su entuzijazam i ljubav prema turnirima u Maružinima tijekom godina splasnuli, te da će 10. godišnjica biti i posljednja, ovaj je događaj poslužio i kao „predavanje štafete“ mlađim naraštajima. Da su se u organizacijskim vodama dobro snašli, dokazali su prošle godine kada je turnir okupio velik broj ekipa, a zabave i veselja nimalo nije nedostajalo.

Stoga pozivamo sve one koji se žele uvjeriti u posebnost i čar maružinskih turnira da nikako ne propuste ovogodišnji, koji će se održati 25.6., u subotu.

Želite li, pak, prijaviti svoju ekipu za natjecanje, možete to učiniti na sljedeće brojeve telefona: 099-722-0546 (Marko) ili 098-971-9935 (Mauro).
Kotizacija je 400 kuna po ekipi, te mora biti podmirena do izvlačenja skupina , i to do ždrijeba koji će se održati u caffe baru Joy (Kanfanar, željeznička stanica), 23.6. u 20:00 sati. Osigurane su i primamljive nagrade za najbolje:

1. mjesto – 2 500 kn + pehar
2. mjesto – 1 000 kn + pehar
3. mjesto – 700 kn + pehar
4. mjesto – gajba pive + pehar
+ nagrada za najboljeg strijelca turnira

Svakako dođite i uživajte u sportskom duhu natjecatelja, zabavi i druženju – ako ne kao natjecatelj, onda kao navijač.

© iPazin.net portal 2001. - 2024.