Maraton „50 kilometara za 50 godina“

Gracijano Turčinović, hrvatski paraolimpijac, višestruki državni rekorder, sudionik brojnih maratona, europskih i svjetskih prvenstava te dviju Paraolimpijada ove godine navršava 50 godina života.
Tim povodom Turčinović priprema novi sportski poduhvat „50 kilometara za 50 godina“ koji želi podijeliti sa svojim sumještanima, žiteljima Sv. Petra u Šumi povodom tradicionalne pučke fešte Petrove.
Maraton će se održati u subotu, 30. lipnja sa startom u Puli u 7 sati, a dolazak u Sv. Petar u Šumi je planiran oko 10 sati na platou ispred župne crkve Sv. Petra i Pavla.

Nastavljajući s dugogodišnjom promocijom zdravog načina života i potporom osobama s invaliditetom Turčinović ovim maratonom želi dati podršku djeci s invaliditetom kao i njihovim roditeljima u borbi za ostvarivanjem svih zakonom propisanih prava uključujući i prava na adekvatno liječenje i rehabilitaciju.

Turčinoviću se na ovom maratonu mogu pridružiti svi zainteresirani biciklisti bilo na cijeloj trasi ili njenom dijelu, a posebno se pozivaju 50-ogodišnjaci.

Ova se sportsko-humanitarna manifestacija održava uz podršku i suradnju Općine Sv. Petar u Šumi i sponzorstvo Bina Istre.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.