Mario Bratulić najavio kandidaturu

Pozdravljajući uzvanike na druženju supetarskih umirovljenika u povodu Dana žena u konobi u Krculima, supetarski načelnik Mario Bratulić najavio je da će se na predstojećim lokalnim izborima kandidirati za šesti uzastopni načelnički mandat.

Općinska organizacija HDZ-a Sv. Petra u Šumi odlučila je da dosadašnji načelnik i njegov zamjenik Nadir Breščić budu opet kandidati na izborima koji će se održati 21. svibnja. Mario Bratulić ulazi u utrku za šesti uzastopni mandat na čelu ove općine koju predvodi od 1997. godine.

Ova je fešta bila dvostruka, jer su se uz umirovljenike u Krculima okupili i organizatori odnosno volonteri koji su uspješno realizirali nedavni peti međunarodni sajam “S klobasicom u Europu”, za koju je Bratulić rekao da je bila najuspješnija dosad, da je financijski završila u plusu i da je još jednom potvrdila značajno mjesto Svetog Petra u Šumi u krugu srednjoeuropskih manifestacija posvećenih kobasicama.

Zahvalivši se svima koji su pomogli u organizaciji ovog sajma Bratulić je najavio da se i za novi mandat pripremaju novi općinski projekti, a umirovljenicima je poručio da se obrate općinskoj upravi za sve njihove potrebe. U ime supetarske podružnice pazinske Udruge umirovljenika, načelniku i općinskoj upravi za dobru je suradnju zahvalio predsjednik supetarskih umirovljenika Franko Zgrablić. Za dobro raspoloženje na ovoj fešti brinuli su se supetarski glazbeni veterani, grupa Etaloni.

glasistre.hr

Oglasi
Komentari
Anketa

Treba li Pazinu participativno budžetiranje?


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 7 dana
Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2017.