Mario Bratulić najavio kandidaturu

Pozdravljajući uzvanike na druženju supetarskih umirovljenika u povodu Dana žena u konobi u Krculima, supetarski načelnik Mario Bratulić najavio je da će se na predstojećim lokalnim izborima kandidirati za šesti uzastopni načelnički mandat.

Općinska organizacija HDZ-a Sv. Petra u Šumi odlučila je da dosadašnji načelnik i njegov zamjenik Nadir Breščić budu opet kandidati na izborima koji će se održati 21. svibnja. Mario Bratulić ulazi u utrku za šesti uzastopni mandat na čelu ove općine koju predvodi od 1997. godine.

Ova je fešta bila dvostruka, jer su se uz umirovljenike u Krculima okupili i organizatori odnosno volonteri koji su uspješno realizirali nedavni peti međunarodni sajam “S klobasicom u Europu”, za koju je Bratulić rekao da je bila najuspješnija dosad, da je financijski završila u plusu i da je još jednom potvrdila značajno mjesto Svetog Petra u Šumi u krugu srednjoeuropskih manifestacija posvećenih kobasicama.

Zahvalivši se svima koji su pomogli u organizaciji ovog sajma Bratulić je najavio da se i za novi mandat pripremaju novi općinski projekti, a umirovljenicima je poručio da se obrate općinskoj upravi za sve njihove potrebe. U ime supetarske podružnice pazinske Udruge umirovljenika, načelniku i općinskoj upravi za dobru je suradnju zahvalio predsjednik supetarskih umirovljenika Franko Zgrablić. Za dobro raspoloženje na ovoj fešti brinuli su se supetarski glazbeni veterani, grupa Etaloni.

glasistre.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.