Marko Češić, dobitnik Godišnje nagrade Nikola Tesla na prijemu u gradskoj upravi

Jučer, (18. travnja 2017.) gradonačelnik Renato Krulčić sa svojim je suradnicima održao prijem za Marka Češića, predsjednika Radiokluba Pazin, dobitnika Godišnje nagrade Nikola Tesla, koju dodjeljuje Hrvatski radioamaterski savez, za 2016. godinu. Marko je nagradu osvojio zbog svog iznimnog doprinosa u radu s mladima.

Između ostalog, bio je glavni koordinator Prvog pazinskog radioamaterskog vikenda i Istarske lisice 2016., održavao tečajeve ARG-a za mlade, te surađivao u obliku edukacije djece s Osnovnom školom Vladimira Nazora Pazin. Osim ove iznimno važne nagrade, Marku je dodijeljena i Godišnja nagrada Hrvatske zajednice tehničke kulture za 2016. godinu, za svoj doprinos u radu s mladima i razvoju tehničke kulture.

Gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo i rekao da je Grad Pazin ponosan što ima dobitnika nagrade Nikola Tesla, prvenstveno zbog rada s mladima, ali i zbog toga što je spomenuta nagrada priznanje struke za radioamaterizam koji ima dugu i bogatu tradiciju u Gradu Pazinu.

Marko Češić se zahvalio gradonačelniku i gradskoj upravi na pružanju potpore za rad Radiokluba Pazin te izjavio kako je ponosan na dobivenim nagradama, koje su priznanje kako za ukupni rad tako i za rad s mladima.

Marko Češić, dobitnik Godišnje nagrade Nikola Tesla na prijemu kod Gradonačelnika

3 komentara na “Marko Češić, dobitnik Godišnje nagrade Nikola Tesla na prijemu u gradskoj upravi”

 1. da se desi kemija napisao:

  gradonačelnik je izgleda bolan ako jedan dan ni u medijima.
  sad se šalju priopćenja za svaki prijem, uzdah i vibraciju?
  svaka čast Češiću, ali već smo mu čestitali i svi smo ponosni, to ča ga je krule primi je dosadna i beznačajna vijest.
  koliko će još sličnih vijesti bit? poštedite nas iPazin!

 2. Jelena Rozga... napisao:

  Potpisujem raniji komentar. Vijest je valjda na Ipazinu već brdo vremena i tko je imao za čestitati je čestitao, a Češiću svaka čast ,Iskrene čestitke.

  Renato je shvatio da odbrojava sate do odlaska s mjesta gradonačelnika pa ga hvata panika. Mislim da ovi prijemi svih i svega nemaju smisla i da nas Ipazin treba poštedjeti takvih objava.
  Promocija Grada i toga što se u njemu dešava ne može biti promocija Renata Krulčića Ili očito može ?

  1. Češko napisao:

   Ja mislim da treba Češketu čestitat i dalje i da se njegov uspjeh ne treba samo tako zaboravit. S ovin ča on dela zaduži je grad, pa je red da mu na tome zahvali i gradonačelnik.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.