Marko Češić novi stari predsjednik Radiokluba Pazin

Radioklub PazinU ugodnoj je atmosferi sinoć održana izborna Skupština Radiokluba Pazin, a na kojoj je Marko Češić ušao u novi mandat predsjedanja te udruge. Izbor novog predsjednika, izvršnog odobra i nadzornog odbora prošao je brže nego ikada prije. Najduži dio Skupštine prošao je u iznošenju izvještaja o radu, te prisjećanju što je sve udruga ove godine radila i ostvarila.

Od ekspedicija, natjecanja, radiogoniometrije, wirelessa, RKPedu, suradnje s drugim udrugama i institucijama u lokalnoj zajednici… izlaganje je trajalo gotovo pola sata. Ono što dodatno veseli je i činjenica da je proračun udruge stabilan već duži niz godina, te usprkos kriznim vremenima nije se smanjio. Gledajući u budućnost, poseban se naglasak daje na što uspješniju realizaciju RKPedu projekta, širenje wireless mreže, a obnovilo se razmišljanje i o nekim starim idejama koje čekaju svoju realizaciju.

Sve dosadašnje tradicije ostaju, od Istarske lisice, pete po redu, do planiranja novih zanimljivih putovanja i aktivnosti. Gledajući u financije, iako ne velik, proračun bi u 2011. mogao doseći rekordnu brojku, a za što postoje dobri temelji. Ipak, problem prostora je i ove godine bila mučna tema dnevnog reda. i jedina je tema koja može ozbiljno utjecati na budućnost ove udruge.

rkp.hr

1 komentar na “Marko Češić novi stari predsjednik Radiokluba Pazin”

  1. Dario napisao:

    čestitke Česko!
    samo naprijed RKP ko i do sada!

    sretna vam NOVA!

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.