Marko Perković Thompson 31. kolovoza u Poreču

mptJučer su organizator Veseljko Buić, menadžer Zdravko Barišić i producent Miljenko Ćurić na konferenciji za medije u restoranu Arlen u Poreču za 31. kolovoz najavili koncert hrvatskog glazbenika Marka Perkovića Thompsona.

-Sretni smo što javnosti možemo priopćiti da se Marko Perković Thompson vraća u Istru pet godina nakon rekordno posjećenih koncerata u pazinskom boćarskom domu, rekao je Veseljko Buić novinarima. -Već danas, 33 dana uoči koncerta, svima želimo dobrodošlicu među nekoliko tisuća posjetitelja koji će, siguran sam, ispuniti dvoranu. Očekujem da će se turneja koja će trajati dvije-tri godine i u Poreču, nakon Splita, nastaviti u lijepom i ugodnom ozračju, uz pjesmu i veselje. U toku ovoga tjedna izaći ćemo sa informacijama o prodajnim mjestima i cijenama ulaznica, rekao je Buić.

Thompsonov menadžer Zdravko Barišić iskazao je radost zbog činjenice da je sazrela mogućnost da se koncert Marka Perkovića Thompsona danas i istarskoj publici može prezentirati u lijepim i opuštenim okolnostima, bez ikakvog stresa, kao što je to slučaj po ostatku Hrvatske, Europe i svijeta.

-Vjerujemo da su okolnosti koje su u Istri vladale u vrijeme prethodne turneje stvar prošlosti te da se više nikad ni jednom estradnom umjetniku neće dogoditi, rekao je Barišić najavivši vrhunsku, svjetsku produkciju u prekrasnom objektu porečke sportske dvorane, te iskazavši nadu da će takvih spektakala u Istri u sklopu turneje biti i više.

-Vjerujemo da će se publika i brojni ljubitelji Markove glazbe odazvati našem pozivu i prisustvovati koncertu, a mi ćemo ih nagraditi lijepom pričom, zaključio je Barišić.

Turneja kojom Marko Perković Thompson promovira svoj album Ora Et Labora krenula je 30. lipnja sa splitskog Poljuda pred oko 50.000 fanova. Najavljeni su još i koncerti u Biogradu na moru (10. kolovoza), u Orašju (14. kolovoza) i 18. kolovoza u Križevcima te 12. rujna u Mostaru.

Parentium.com

iPazin portal će uskoro ovom prilikom podijeliti ulaznice za koncert.

6 komentara na “Marko Perković Thompson 31. kolovoza u Poreču”

 1. . napisao:

  Dižu mi se lasi na glavi od samog spomena na pušku, odnosno Thompsona.
  Užas od “pjevača”.

 2. kultura napisao:

  Danas će biti dan, dan multinekulturnosti. Istra je uvijek bila multi.

 3. lala napisao:

  Ora et labora! :-)

 4. JA napisao:

  Multinekultura, ha ha ha, za krepat

 5. ivex napisao:

  thompson = legenda! a kada ćete dijeliti ulaznice? :)

 6. Admin napisao:

  Ulaznice nažalost ovaj put ipak nećemo podijeliti.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.