Martinja u Bermu

martinja_beram_2015Mjesni odbor Beram i mlade snage Berma i ove godine organiziraju tradicionalnu proslavu Martinje u Bermu. Ove godine po prvi puta, proslava je podijeljena u tri dijela koji se protežu kroz tri dana.

Prvi dio obilježavanja Martinje u Bermu održati će se u petak 6.11.2015. na nogometnom igralištu u Bermu na kojem će se za svrhu proslave montirati šator sa drvenim podom. Promocija vina centralne Istre koja počinje u 15.00 sati ima posebnu važnost, budući da upravo u ovo vrijeme mlado vino dozrijeva, a Beramci su poznati po blagoslovu mladog vina. Osim vina, na promociji će biti moguće degustirati i cjelokupnu gastro ponudu AZRRI-ja uz večernji program koji počinje od 20.00 sati uz etno skupinu „Šćike“ koja će dodatno zagrijati posjetitelje i dobro ih zabaviti.

Drugi dio proslave nastavlja se u subotu, 7.11.2015. kada će se održati četvrti po redu rock koncert „Rokajmo za Martina #4“, a na kojem će ove godine nastupiti poznata pazinska etno skupina Veja koju ne treba posebno predstavljati jer je dobro poznata u Istri, ali i šire. Glavni headlineri ovogodišnjeg koncerta su Belfast Food, legendarni pop rock celtic bend iz Rijeke. Nakon njih na pozornicu će stupiti pazinski TTRT koji će svojim hard rock obradama privesti koncert kraju. Koncert službeno počinje u 21.00 sat.

Treći dio proslave dogodit će se u srijedu 11.11.2015. te će se održati sv. misa u župnoj crkvi sa tradicionalnim blagoslovom vina. Nakon mise, slijedi degustacija mladog vina i drugih prigodnih slastica uz zabavni program sa harmonikašima koji će zabavljati Beramce i njihove goste.

PROGRAM MARTINJA U BERMU 2015!
PETAK 6.11.
OD 15.00H promocija vina centralne Istre + AZRRI gastro ponuda
OD 20.00H koncert etno skupine „ŠĆIKE“

SUBOTA 7.11.
OD 21.00H ROCK KONCERT „ROKAJMO ZA MARTINA #4“ nastupaju:
VEJA (Pazin)
BELFAST FOOD (Rijeka)
TTRT (Pazin)
+GOSTI

SRIJEDA 11.11.2015.
OD 17.00H – Sveta misa uz blagoslov mladog vina.
Nakon obreda, degustacija vina popraćeno harmonikom i prigodnim slasticama

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.