Masterpiece Adriatic Tour 2013 gostuje u Pazinu

2U četvrtak 25.srpnja 2013. od 21.00 pa do 01:00 sati na Trgu slobode u Pazinu gostuje Masterpiece Adriatic Tour 2013 koncertom grupe “Angels“ i DJ duo – DJ Nanut2 – poznatije i kao sestre Jasna i Ivana Nanut.

Adriatic Tour 2013 kombinacija je različitih inovativnih zabavnih sadržaja koja obilazi Hrvatsku tijekom srpnja i kolovoza pod pokroviteljstvom tvrtke G3 Spirits d.o.o. a u suradnji s Gradom Pazinom gostuje na središnjem pazinskom trgu.

Jedinstven i atraktivan, u potpunosti nov marketinški alat na domaćem tržištu, Masterpiece of Nature Party BusBar, prepun je interaktivnih, visokotehnoloških sadržaja te će zasigurno uhvatiti pozornost mnogih gostiju.

Riječ je o posebno dizajniranom niskopodnom autobusu, koji se za potrebe projekta svake večeri pretvara u ekskluzivni bar. Centralna točka večeri, montažna pozornica za izvođače s vrhunskom rasvjetom i zvukom, osigurat će atraktivan glazbeni program.

Sofisticirana scenografija i kvalitetne programske točke sa središnjim dijelom programa, koncertom grupe “Angels”. Riječ je o mladom i atraktivnom ženskom sastavu koji posljednjih godina na hrvatskoj klupskoj sceni oduševljava publiku svojim izvedbama mainstream pop i rock hitova. Program je podržan i DJ setovima, za koji je odgovoran DJ duo – DJ Nanut2 – poznatije i kao sestre Jasna i Ivana Nanut, novinarke i voditeljice televizijske kuće NovaTV.

FB event: Masterpiece Adriatic Tour 2013

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.