Mate Mišo Kovač u žminjskoj Areni

“Legenda domaće estrade Mate Mišo Kovač održat će cjelovečernji koncert u žminjskoj “Areni”, odnosno maxi šatoru koji će se postaviti preko puta osnovne škole za i u vrijeme tzv. prosinačkih događanja.

Ujedno, njegov je nastup i točka brojnim glazbenim događajima koji će se posljednjeg mjeseca u godini odvijati u Žminju”, rekao je načelnik Žminja Aldo Bančić na konferenciji za novinare na kojoj su sudjelovali i općinski savjetnik Sanjin Diminić Boljunčić, djelatnica žminjske Turističke zajednice Renata Jelinić, te glazbeni promotor žminjskih manifestacija Veseljko Buić.

– Prosinačka događanja u Žminju, koja u svom fokusu imaju čitav niz atraktivnih koncerata započinju 15. prosinca nastupom splitske grupe Dalmatino. Pravo da upravo oni otvore prosinačke glazbene događaje u Žminju, Splićani su zaslužili izvrsnim koncertom na prošloj Makarunijadi, odnosno zahtjevom publike da ga ponove.

Već 21. prosinca, slijedi koncert Nede Ukraden, grupe Night Express i Sergia Valića, a večer kasnije i dugo iščekivani koncert Mate Miše Kovača koji je prije 36 godina posljednji put gostovao u Žminju.

Uslijedit će i tradicionalni božićni koncert u crkvi svetog Mihovila, koji je zakazan za 26. prosinca, a na kojem će nastupiti članovi crkvenog zbora i njihovi gosti.

Koncertnu prosinačku sezonu okončat će Dražen Zečić i Banana band 29. prosinca, rekao je Bančić dometnuvši i da svi koncerti estradnjaka započinju u 22 sata.

Organizatori pressice nisu krili zadovoljstvo brojnošću i atraktivnošću koncerata, a rado su istaknuli i činjenicu da je ovo prvi put u povijesti Općine i njenog TZ-a da se organizira glazbeni blagdanski program.

Riječima da se program još uvijek “kroji” i da ne žele otkriti baš sve čime će uveseliti svoje sugrađane, posebice u najluđoj noći, vješto su izbjegli i odgovor koliko će prosinačka događanja u Žminju koštati. O financijama, kako vele i kako su najavili, slijedećeg tjedna na novoj pressici.

Inače, doznajemo i cijene karata. Za Dalmatino potrebno je izdvojiti 30 kuna, a za najpoznatijeg Zeku pedeset. Oni koji se požure i kupe u pretplati kartu za Mišu Kovača do 10. prosinca platit će ju 70 kuna, a ako zakasne i koju kunu više. Za koncert evergreen Sarajke, Nede Ukraden, Night Expressa i Sergia Valića valja potrošiti 50 kuna, odnosno na dan koncerta i deset kuna više.

glasistre.hr

2 komentara na “Mate Mišo Kovač u žminjskoj Areni”

  1. Appy napisao:

    Ima povrat novaca za Mišu ako su Maje ipak bile u pravu?

  2. sust napisao:

    Ali zašto i dalje ta glupa praksa da ne smiješ izlazit iz “Arene” ili ćeš opet platit upad?!

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.