Maturalna zabava

U skladu s tradicijom Škole, u subotu, 11. veljače 2012. u Spomen domu Pazin održana je maturalna zabava 75. generacije gimnazijalaca, 16. generacije tehničara za elektroniku i 9. generacije upravnih referenata Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile Pazin. U prigodnom programu sudjelovalo je 139 maturanata.

Središnji događaj večeri bilo je svečano predstavljanje maturanata na pozornici velike dvorane i zajedničko pjevanje Gaudeamusa. Maturanti su svoja oproštajna pisma posvetili roditeljima, vicematurantima, kojima su simbolično predali ključeve Škole i svojim profesorima, kojima su poručili: „Koliko je strpljenja i dobre volje potrebno, vjerojatno nitko ne može ni zamisliti osim vas, naših profesora, koji ste od prvoga dana s nama na ovome putu. Bili ste naši uzori, naši prijatelji i naša obitelj. Od svega što ste nas naučili najvažnije je to da se mi sada osjećamo posebno i ne bojimo se ničega što dolazi.

Nadamo se da je naša generacija ostavila trag pa i naučila vas nešto što će vam poslužiti u radu s budućim generacijama.“ U nastavku najsvečanije večeri u životu svakog maturanta Škole pjevalo se, izvodilo skečeve, plesalo, zabavljalo te u ponoć kušalo tortu.

gssjd.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.