Maturant Patrik Matošević državni prvak iz matematike sa 100% riješenim testom

Učenici Škole nastavili su s nizanjem uspjeha na natjecanjima iz matematike. Na državnom Natjecanju iz matematike održanom od 3. do 5. travnja 2017. godine u Primoštenu, Patrik Matošević, maturant opće gimnazije, postao je državni prvak sa 100% riješenim testom (mentor Robert Gortan). Na natjecanju iz informatike održanom od 14. do 17. ožujka u Primoštenu pod nazivom INFOKUP 2017. u kategoriji algoritmi Patrik je osvojio deveto mjesto (mentor Željko Načinović).

U kategoriji općih gimnazija Patrik je zapravo osvojio prvo mjesto. Uz Patrika na državnom Natjecanju iz matematike sudjelovala i učenica trećeg razreda opće gimnazije Ivana Franković (mentorica Vesna Vujasin Ilić), koja je osvojila jedanaesto mjesto. Učenicima i njihovim mentorima čestitamo na postignutom uspjehu, a Patriku Matoševiću želimo puno uspjeha na državnom Natjecanju iz fizike.

gssjd.hr

2 komentara na “Maturant Patrik Matošević državni prvak iz matematike sa 100% riješenim testom”

  1. Anonimno napisao:

    Bravo Patrik i Ivana :-)

  2. Vitorio napisao:

    Bravo Patriku i Ivani, čestitke na rezultatu, ali i bravo školi i njezinim nastavnicima. Sve su pazinske škole pune kreativnih radionica, brojnih aktivnosti i odličnih rezultata. Čestitke dakle zaslužuju učenici, ali i djelatnici naših škola. Ne prođe dan da se ne objavi neka pohvala ili na račun osnovne i ili na račun pazinskih srednjih škola.
    Bravo svima!

Komentiranje je onemogućeno.

© iPazin.net portal 2001. - 2024.