Medulinski umjetnici gostuju u LG Galeriji

Nastavljajući dobru suradnju sa udrugom MedulinArt, pazinsko Društvo likovnih stvaratelja ugošćuje izložbu medulinskih likovnih amatera.
Otvorenje izložbe zakazano je za subotu, 07.04.2018. u 18 sati u LG Galeriji. Izložba se može razgledati do 17.04.2018. radnim danom od 10-12 i 17-19 sati te subotom od 10-13 sati.

Likovna sekcija Udruge MedulinArt osnovana je 2009. godine, kad i sama Udruga, s ciljem promicanja likovnog stvaralaštva. Sekcija danas broji tridesetak članova, od kojih je petnaestak vrlo aktivno. Većina članova pohađa školu slikanja, Akademiju Stošić.

Članovi likovne sekcije su vrlo aktivni i uspješni, organiziraju mnoge likovne aktivnosti, uključuju se u mnoge manifestacije, izlažu svoje radove na mnogim likovnim izložbama, na skupnim izložbama tijekom turističke sezone, na donatorskim aukcijama likovnih radova, na izložbama slika u humanitarne svrhe i surađuju s drugim likovnim udrugama.

Članovi likovne sekcije sudjeluju i na Susretu i izložbi najuspješnijih likovnih stvaralaca neprofesionalaca Hrvatske pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora kulture i postižu vrlo zapažene rezultate.
Od 2010. godine Udruga MedulinArt/likovna sekcija vrlo zapaženo i uspješno organizira slikarski ex tempore, a u pripremi je i projekt likovne kolonije Medulin.
Ove je godine Udruga MedulinArt/likovna sekcija ugostila najnagrađivaniju likovnu udrugu Hrvatske, “Grupu 69” iz Zagreba, te organizirala izložbu dijela članova te Udruge.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.