Međunarodna liga mlađih seniora u košarci

kk-puris-seniori-i-juniori.JPGKK Puris- KK Splošna plovba – Portorož- 85-64 ( 20-11, 19-20, 18-17, 28-16)

Dvorana Pazinskog kolegija klasične gimnazije, Gledatelja 100, Suci: Ćuk ( Labin) i Koraca ( Poreč), Osobne: Puris 20, Splošna plovba 13, Trice : Puris 3 ( Fonović, Mlekuš I Daus) Splošna plovba 7 ( Zupan i Končarević po 2, Kveder, Stegel i Zubec)

KK Puris: Mogorović 1, Ante Ćus 7, Petar Ćus 4, Fabio Gržinić 2, Fonović 29, Tomac 8, Daus 10, Opašić 2, Nereo Gržinić 2, Hekić 5, Hrvatin, Mlekuš 15.

Splošna plovba: Končarević 14, Krištofić 2, Cvetičanin 5, Stegel 6, Nusdofer 6, Sumić 1, Kveder 12, Zupan 10, Jovanović 2, Zobec 6.

Nakon sigurne pobjede u prvom kolu u Rovinju pazinski košarkaši ostvarili su u drugom kolu protiv ekipe iz susjedne Slovenije i drugu uzastopnu pobjedu. Pazincima nisu bili opterećeni rezultatom već su isprobavali određene varijante reagiranja igrača u različitim kombinacijama petorke na terenu. Zato su već u prvom poluvremenu Pazinci izrotirali svih 12 igrača. Pored standardnih prvotimaca Fonovića, Anta Ćus i Hekića treba napomenuti da se nakon dužih ozljeda vraćaju Daren Mlekuš i Petar Ćus, a nakon ozljede u Rovinju i Tedi Daus, a da Deni Mogorović sazrijeva na poziciji playmakera, a Tomac na poziciji šutera. Najmlađi igrači kadeti polažu prijemni ispit da se vidi s kime, koliko i kako se može raspolagati u seniorskom rosteru u narednoj sezoni. Svi se žele nametnuti i osim Toni Hrvatina svi su se upisali u strijelce, a u ovoj utakmici posebno se istakao na unutarnjoj poziciji Matija Opašić kako pristupom, tako i zrelim postavljanjem u igri kako u obrani tako i u napadačkim asistencijama.

KK Puris

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.