Međunarodni dan starijih osoba u Pazinu

2Dana 1. listopada 2014. godine Gradonačelnik Grada Pazina Renato Krulčić je sa suradnicima prisustvovao obilježavanju Međunarodnog dana starijih osoba u prostorijama Dnevnog boravka u Pazinu. Obilježavanju su također prisustvovali predsjednik i ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Pazin dr. Ivica Rukavina i Marijana Krbavac Žulić, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Pazin Pavita Jelinčić, predsjednik Sindikata umirovljenika Hrvatske – Podružnice Pazin Vjekoslav Sergo te predsjednik Društva tjelesnih invalida Pazin Gracijano Turčinović.

Već je u jutarnjim satima u prostorima boravka započeo mini turnir u briškuli između polaznika boravka (korisnika projekta „Unapređenje kvalitete života starijih osoba putem organiziranih dnevnih aktivnosti u lokalnoj zajednici na području Grada Pazina“) i članova Društva tjelesnih invalida Pazin.

Najbolji parovi jutarnjeg dijela turnira bile su predstavnice Dnevnog boravka (Marija Smoković i Jolanda Zović) i predstavnici Društva tjelesnih invalida Pazin (Livio Sloković i Dalibor Rusac) koji su u polufinalu i finalu igrali protiv Gradonačelnika Grada Pazina, predsjednika Gradskog društva Crvenog križa Pazin, ravnateljice Centra za socijalnu skrb Pazin i predsjednika Sindikata umirovljenika Hrvatske – Podružnice Pazin.

Nakon vrlo zanimljive i neizvjesne igre 1. mjesto na turniru osvojili su predstavnici Društva tjelesnih invalida Pazin, 2. mjesto zauzeli su Gradonačelnik Grada Pazina i predsjednik Gradskog društva Crvenog križa Pazin, dok je 3. mjesto pripalo ravnateljici Centra za socijalnu skrb Pazin i predsjedniku Sindikata umirovljenika Hrvatske – Podružnice Pazin.

pazin.hr

2 komentara na “Međunarodni dan starijih osoba u Pazinu”

 1. periklo napisao:

  doista mi je simpatično vidjeti kako naš gradonačelnik jedne udruge uredno obilazi a druge ne. naime u petak 26.09 obilježen je dan gluhih u spomen domu ali od grada nije nitko prisustvovao. to je sigurno zato jer oni ne pričaju glasno pa se ne čuju… zato se ima vremena igrati razne internet igrice u radno vrijeme.
  isto tako sam kivan na admine ove stranice jer niti retka nije napisano o tome, a bome održavalo se u velikoj dvorani spomen doma.
  ti su ljudi uložili dosta svog vremena da bi priredili tu izložbu, i pokazali svoje uratke, ispričali svoju priču ali nažalost gluhe uši nisu njihove…
  ali nema veze, njih je malo i nisu neka izborna baza, bolje kod udruga koje imaju više članova da se ušićari pokoji glas, izbori će doć pa…
  eto, ja sam renzo jurić-periklo i pozdravljam admine i gradsku vlast

 2. anarhist napisao:

  Svaka čast Periklo da si napisa ono ča se zna ali niki o temu ne priča :)
  Vidiš, treba znat bit i “posvuduša” kako bi rekli naši susedi rvati…
  Biti u pravo vrijeme na pravo mjesto
  A ostale…ko ih ….

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.