“Meni su draže žene, a ti si drži kozu!”

Ids - kozaNovi grafit koji se pojavljuje na IDS-ovim plakatima očito ne podržava istoimenu stranku. Kao i svake godine, prepucavanja na ovoj razini uveseljavaju građane prije nego se oni odluče za koga će glasati. Tko zna, možda baš ovakvi sitni ispadi navedu nekoga da glasa za određenu političku opciju. Zanimljivo je za primjetiti kako ni ovaj put cijeli plakat nije išaran.

izvor fotografije: Regionalexpress.hr

7 komentara na ““Meni su draže žene, a ti si drži kozu!””

 1. Anonimno napisao:

  Kako očekujete da komentatori ne budu anonimni, kad vi gotovo svaku vijest šaljete anonimno (skriveni iza “admin” korisnika)…?????

  1. aravnic napisao:

   Admin je jedan od nas trojice ovisno kako se tko logira…

   Kakve to veze ima sa ovim člankom?

 2. Anonimno napisao:

  zato jer nema članka tko piše članke na ipazinu

  1. aravnic napisao:

   molimo vas da ovakve i slične komentare nevezane uz članak pišete isključivo u forumu ipazina

   1. Anonimno napisao:

    registracija na Forumu van ne dela: “Žao nam je, registracija je trenutno onemogućena.”

    Kao prvo, autor članka treba bit potpisan imenom i prezimenom, ili barem poznatim nadimkom. Ovo je javni medij poput novina i autor mora bit poznat.

    Kao drugo, uvedite ocjenjivanje članaka, ili čak autora. Iako je jasno da će ovaj početni entuzijazam u pisanju tolikih članaka splasnut kroz koji dan ili tjedan, jer tako uvijek bude, malo razmislite kakve članke uopće objavljivati, a to će vam ocjenjivanje najbolje pokazat.

    Naime, bolje je objavit jedan zanimljiv članak koji ima veze s Pazinon ili baren Istrom na bilo koji način, umjesto 5 prepisanih članaka s drugih portala koji nemaju nikave veze s ničim. Npr. članci “Novi rat na Balkanu!?”, “Schengen 21. prosinca dolazi na hrvatske granice”, “Rast prihoda i neto dobiti lansira HT”, “Ubojica snimio video prije ubojstva: “Pokolj u srednjoj školi Jokela – 7.11.2007.” su potpuno nepotrebni i nezanimljivi na ovom portalu, niti ih itko komentira, a niti ih itko traži i očekuje tu, nego će za tako nešto pogledat neke druge portale.

    S druge strane, “Obavljen inspekcijski nadzor u tvrtci Ecooperativa”, “Alarmatno! Guši nas dim, magla se ne bi tako dugo zadržala!”, “Jamom teče crvena Pazinčica” i slični su pun pogodak i pravi materijal kakav se ovjde očekuje, i svaka čast na brzini i originalnosti.

    A i na dizajn i organizaciju bi bilo primjedbi i sugestija, ali drugom prilikom. U svakom slučaju – pohvale na novom izdanju portala.

 3. admin napisao:

  registracija na forumu ne dela jer je onemogućena ali dela na portalu… još je u fazi testiranja pa molimo za strpljenje…

  uvazit cemo navedene primjedbe, hvala

 4. centar napisao:

  Autor članka bi svakako trebao biti potpisan, jer to daje kredibilitet ovoj stranici i iznesenoj vijesti. Mislim da ovo nije amaterska stranica koja objavljuje gluposti, već istinito i objektivno, pa se neki obrasci novinarske etike i trebaju poštivati.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.