Michael Schumacher kupio još neizgrađenu vilu u Savudriji

Skiper SavudrijaU blizini Umaga gradi se 29 luksuznih vila. Cijena im se kreće i do sedam milijuna eura. Među kupcima su navodno višestruki svjetski prvak u Formuli 1 te naš proslavljeni vratar.
Desetak kilometara od Umaga, u naselju Crveni vrh, do ljeta 2008. trebao bi niknuti luksuzni turistički kompleks. Za izgradnju će se pobrinuti tvrtka Skiper Hoteli d.o.o iz Savudrije, a upravljanje i vođenje kompleksa pripalo je prestižnom hotelskom lancu Kempinski.

Vrijednost investicije je 750 milijuna kuna, a uključuje hotel s pet plus zvjezdica i 29 luksuznih vila, svaka površine od 500 do 1000 četvornih metara, čije se cijene kreću i do sedam milijuna eura.

Kako Net.hr doznaje iz pouzdanih izvora, skupocjene nekretnine već su kupila i dvojica istaknutih sportaša – Nijemac Michael Schumacher, višestruki svjetski prvak u Formuli 1, te izbornik mlade reprezentacije Hrvatske Dražen Ladić, koji je oduvijek imao nos za dobar biznis.

Tako bi njih dvojica već od iduće godine mogli postati i susjedi, posuđivati šećer jedan od druga i družiti se na kavama.

Inače, hotelski lanac Kempinski, koji bi trebao voditi ovaj luksuzni turistički kompleks, kvalitativno je iznad razine Sheratona ili Hiltona, sa stogodišnjom tradicijom postojanja i djelovanja. Njihov najpoznatiji hotel, Adlon u Berlinu, mnogi smatraju najboljim u Europi.

Hotel s pet plus zvjezdica bit će jedini takve klase u krugu 500 kilometara

Nakon završetka izgradnje hotela s pet plus zvjezdica u blizini Umaga, u krugu od 500 kilometara neće biti turističkog objekta takve klase, što će Istru pretvoriti u vrhunsku destinaciju.

Zasad je jedini problem pristupna cesta do Crvenog vrha, no investitori će i to pokušati riješiti u dogovoru s lokalnim vlastima.

Net.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.