Midnight Rain u petak u pazinskoj Kavani

2Pazinski cover band Midnight Rain ovaj petak, 19 travnja nastupit će opet u pazinskoj Kavani. Nakon odličnog koncerta u Kavani prošlog mjeseca te velike posjećenosti bilo je za očekivati da će doći do još jednog koncerta pazinskog banda. Start je zakazan za 21:00.

O bendu:

Midnight Rain je cover band iz Pazina osnovan 2010. godine, te od tada aktivno svira. Članovi benda su nakon godina sviranja u raznim glazbenim formacijama, okupljeni u sastavu: Ivanka Antolović, Marin Anđelini, Alen Zgrablić, Anton Benčić i Luka Šepić.


foto: Midnight Rain

Marin Anđelini (gitara,vokal) je završio osnovnu glazbenu školu i svira u pazinskom blues bendu Blues Train, zajedno sa Alenom Zgrablićem (bas gitara,vokal) i Antonom Benčićem (bubnjevi). Ivanka Antolović (vokal) pjevanjem se počinje baviti još u djetinjstvu u zborovima, klapama, bendovima i raznim duima. Luka Šepić se pridružio bendu nakon sviranja u Sidi i Cirkusu.

Stil benda može se opisati kao pop-rock-blues, s naglaskom na kvalitetu, kako odabirom repertoara, tako i izvedbe.

Repertoar Midnight Rain-a je zaista sveobuhvatan; od klasičnog rock’n’rolla, r&b-a, bluesa, preko soula, popa i funkyja pa sve do današnje moderne pop glazbe interpretirane na zanimljiv način. Opširan repertoar je u potpunosti prilagođen zabavama, kako za mase, tako i za intimnije događaje, a naglasak na njegov zabavni karakter, te naravno kvalitetu dolazi u prvi plan.

Facebook event: Midnight Rain @ Kavana Pazin

iPazin / Midnight Rain

1 komentara na “Midnight Rain u petak u pazinskoj Kavani”

  1. tenisko napisao:

    Bilo bi super kad bi nastupali tako odjeveni, pogotovo glavni gitarista Marin.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.