Minibasket liga Pazinštine nastavlja se ove nedjelje

2Nakon što su s veseljem i grintom odradili prvo kolo Minibasket lige Pazinštine, najmlađi će se košarkaši iz područja Pazina, Tinjana, Karojbe i Svetog Petra u Šumi nastaviti dalje s drugim kolom u novoj Školsko-gradskoj sportskoj dvorani u nedjeljno popodne, 08. ožujka.

Drugo će kolo tako započeti u 15 sati utakmicom između Svetog Petra u Šumi i Pazina 1, u kojoj se očekuje da će se mladi košarkaši boriti do zadnje lopte, kao i do sada. Mali su Supetarci u prvom kolu izgubili od Tinjanaca rezultatom 8-18, a očekuje se da će pružiti otpor ekipi Pazina 1, koja je pak s lakoćom svladala svoje vršnjakinje. U 16 sati pod koševima prilagođenim ovom uzrastu igra se derbi dana između temperamentnih igrača Karojbe i Tinjana. Prošlo su kolo navijači Karojbe bili najglasniji, a isto se očekuje i ovaj puta. Posljednju utakmicu dana odigrat će ekipa Pazina 2 i discipliniranih igračica Ženskog košarkaškog kluba s početkom u 17 sati.

Organizator lige je Košarkaški klub Ghia Staff iz Pazina, koji na taj kreće s odgojem najmlađih košarkaša s bazom na području cijele Pazinštine, čime se posvećuje posebna pažnja radu onih koji će za koju godinu postati stup kluba.

Voditelj lige je Darko Lukšić uz Tanju Ančić i Nevija Ferenčića, a suci će biti igrači nižih kategorija kluba, kao i ostala logistika.

Liga će se igrati svakog drugog, a raspored će se objavljivati netom prije početka, ovisno o slobodnim terminima dvorane. Na kraju lige uslijed će nagrađivanje najboljih.

Do kraja igrat će se još slijedeće utakmice:

3. kolo: Pazin 2- Tinjan, Pazin 1 – Karojba, Sveti Petar u Šumi- ŽKK Pazin,
4. kolo: Tinjan- Pazin 1, Pazin 2- Sveti Petar u Šumi, ŽKK Pazin-Karojba.
5. Kolo: ŽKK Pazin-Tinjan, Sveti Petar u Šumi-Karojba, Pazin 2-Pazin 1.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.