Ministar Zmajlović sutra u Pazinu o sustavu gospodarenja otpadom

2Ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović sutra će posjetiti Pazin i u gradu Pazinu održati radni sastanak s gradonačelnikom Krulčićem i županom Flegom te suradnicima.

Na radnom sastanku otvorenom za medije, o stanju u sustavu gospodarenja otpadom u Istri, sudjelovati će uz spomenute sa istarske strane i predsjednik Uprave pazinske komunalne tvrtke Usluga d.o.o, Dragan Šipraka, direktorica Kaštijun d.o.o. Vesna Dukić i direktor pulske komunalne tvrtke Herculanea Igor Stari.

U delegaciji ministra će uz njega biti i pomoćnik ministra za inspekcijske poslove Goran Heffer, te v.d. direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Sven Muller.

Nakon radnog sastanka delegacije će ići u obilazak odlagališta Jelenčići V komunalne tvrtke Usluga d.o.o. iz Pazina za koje sutra stupa na snagu rješenje o zabrani odlaganja, a za koje je u međuvremenu ishođena potrebna dozvola. Nakon što inspekcija zaštite okoliša i prirode obavi nadzor te ukoliko se utvrdi da su ispunjeni zakonski uvjeti, obustavit će se daljnji postupak po rješenju Inspekcije kojim je određena zabrana odlaganja na lokaciji Jelenčići Va od 15.10. ove godine.

regionalexpress.hr

1 komentara na “Ministar Zmajlović sutra u Pazinu o sustavu gospodarenja otpadom”

  1. Mučka đubrad napisao:

    Ali će se lizat guzice sutra samo pastoli će virit iz ministrovega dupeta…Ajmo narode svi na odojak sutra na deponij šipraka i krulčić časte to jest radnici usluge časte.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.