Mirjana Fabris kandidatkinja za načelnicu Tinjana

2– Nudimo pošten, iskren i transparentan rad te općinu koja će biti jednaka za sve, kazao je predsjednik tinjanske općinske podružnice IDS-a Davor Šuran na predstavljanju IDS-ove kandidatkinje za tinjansku načelnicu Mirjane Fabris i stranačke liste čiji je nositelj Dano Červar.

– Kandidirala sam se nezadovoljna netransparentnim radom načelnika i vijeća, poručila je Fabris. Dodala je da će povratiti ili stopirati općinska ulaganja u tvrtku Cerot ili poslovnu zonu Finida tamo gdje Općina nije vlasnik.

“Načelnička plaća postala je pretežak uteg za naš mali proračun”, veli ona, pa će ako bude izabrana raditi volonterski, a novac usmjeriti na kreditiranje poduzetnika i obrtnika. Osnivanjem turističke zajednice objedinit će cjelokupnu turističku ponudu općine, osnovati sportsko društvo Tinjan, a organizaciju Sajma pršuta vratiti Općini.

– Vrijeme je za promjene, za vraćanje povjerenja institucija u Općinu Tinjan s obzirom na njeno dosadašnje poslovanje, kazao je Červar. Poručio je da će novi dječji vrtić graditi uz sadašnju školu, a ne kako je sada planirano u sklopu poslovne zgrade. Važnim je istaknuo asfaltiranje županijskih cesta te poboljšanje sigurnosti na cesti Pazin – Poreč.

“Proteklih je godina bilo žalosno i sramotno čitati da Općina ne plaća vrtić, vatrogasce ili hitnu pomoć, dok istovremeno ulaže u projekte parkova kornjača ili lavande”, nastavio je Šuran. Predstavljanju je prisustvovao i Valter Flego, IDS-ov kandidat za istarskog župana.

glasistre.hr

4 komentara na “Mirjana Fabris kandidatkinja za načelnicu Tinjana”

 1. Flego Spin master napisao:

  Alo pa IDS-ove općine i duguju najviše novca pazinskom proračunu.
  Halo???

 2. nijetako napisao:

  Duguju najviše, ali sve zajedno.

 3. Ernest napisao:

  Ovo ča su storili kumpanija i pretelji od Ivetića i sadašnjega Rajketa, vi,IDS-ovci,Červar i Fabriska, morete samo sanjat. O kojem povjerenju vi pričate, pa povjerenje i nadu u Tinjan su uoravo oni (Ladonja) vratili.Tinjanci, ne budite munjeni, i dalje glasajte za vridne, poštene i časne ljude, za Ivetić Vladeta i njigovu Kumpaniju!

 4. Anonimno napisao:

  ma ča su napravili osim fešte?misliš na groblje?jer je to jedino ča se je napravilo u zadnjih 8 lit a i to in je bivša vlast(červar) osigurala sve,od papiri do šoldi…vidin da ni nakon 8 lit se ni napravilo niš za vrtić a od 2005. je to primarni projekt te vlasti…jedino ča in je dobro hodilo je delat dug općini…ustvari zabija san na nešto. napravljen je park kornjača jako bitan za razvoj općine tinjan. sramota, tipičan primjer političke devastacije gospodarstva u nasoj državi…samo ca je to na lokalnoj razini

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.