Mirta Krsnik nastupila u pulskoj katedrali uznesena Blažene Djevice Marije

mirta_krsnik_pula_2014U petak, 12. prosinca 2014. u 20 h , u pulskoj katedrali uznesenja Blažene djevice Marije održan je koncert pod naslovom „Advent u katedrali“. Koncert ima tradiciju staru tri godine, pokrenutu od Bruna Krajcara, kad su uz njega proteklih godina nastupali Tedi Spalato i Davor Radolfi. Ove godine uz Bruna Krajcara nastupao je Marko Tolja, a njegova gošća bila je Mirta Krsnik.

Tolju je na gitari pratio poznati riječki gitarist Zoran Majstorović, a uz Bruna na klaviru bio je riječki saksofonist Denis Razumović Razz. Gost njihovog koncerta bila je Mirta Krsnik iz Pazina koja je uz klavirsku i saksofonsku pratnju otpjevala pjesmu „Svi dajmo si ruke“, (B. Krajcar – B. Krajcar – M. Giorgi) s kojom je Mirta 2011. godine osvajala nagrade.

Zatim je u duetu s Brunom Krajcarom otpjevala englesku inačicu božićne pjesme „Radujte se narodi“ , pod naslovom „Come rejoice“, a na kraju su Marko Tolja, Bruno Krajcar i Mirta Krsnik, uz gitarističku, klavirsku i saksofonsku pratnju otpjevali još jednu prigodnu božićnu pjesmu „Svim na zemlji mir, veselje“.

Katedrala je bila dupkom popunjena, a posjetitelji su se na kraju mogli počastiti prigodnim tradicijskim slasticama.

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.