Mirta Krsnik putuje u Rumunjsku

Sve popularnija pazinska mlada pjevačica Mirta Krsnik putuje na međunarodni festival za djecu i mlade “Stars of song” koji će se održati u Rumunjskoj, u gradu Campulung Muscel, od 28. svibnja do 1. lipnja 2013. godine. Pozivnica za festival bila je specijalna nagrada koju je Mirta dobila sudjelujući na međunarodnom festivalu u Istambulu u rujnu prošle godine, gdje je osim pozivnice osvojila 2. mjesto u svojoj kategoriji.

Mirta će na festivalu izvesti skladbu “Odlomak vječnosti”, za koju je glazbu napisao Bruno Krajcar, tekst Mirjana Krsnik, a aranžman Mauro Giorgi. Festivalske propozicije, osim pjesme, fotografije i biografije, traže kratki video uradak u kojemu će Mirta predstaviti sebe i Hrvatsku. U tom smislu Hrvatska turistička zajednica (HTZ) joj je ustupila pristup svojim  video materijalima, tzv. “vinjetama”  i “hrvatskim krajobrazima” od kojih može sastaviti video klip.  Mirti je u pomoć odlučila izaći i ekipa s TV Istre.

S istom skladbom Mirta je prošla i na audiciji za “Kukuriček 2013.” , naš najveći i međunarodni festival za djecu i mlade koji će se održati 22. lipnja 2013. godine u Đurđevcu. Mirta ima poziv i za gostovanje u Ljubljani 18. svibnja  2013. pa je nakon uspavane zime nova putovanja posebno vesele.

iPazin.net / foto: Tedi Brajković

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.