Mirta Krsnik – mlada pazinska pjevačica

Mirta Krsnik

Iako je prvi “ozbiljniji” nastup jedanaestogodišnje Mirte Krsnik bio na županijskom dječjem festivalu “Mali veliki mikrofon” 2007. godine, kao pjevačica nastupala je već u vrtićkoj dobi. Nakon toga ponuđeno joj je snimanje pjesme “Barka ljubavi”, kojom je na međunarodnim dječjim festivalima u Bosni i Hercegovini, Poljskoj i Srbiji postigla dvaput prvo i jednom treće mjesto. Na “Malom velikom mikrofonu” 2008. godine osvojila je prvo mjesto u kategoriji pjevača do 10 godina.
U međuvremenu je snimila i drugu pjesmu “Živi za život” s kojom je na dječjem festivalu Kukuriček u Đurđevcu postigla nagradu za najboljeg debitanta.
Nedavno je sudjelovala i na Malom Histria festivalu u pulskoj Areni osvojivši treću nagradu u kategoriji solista. Na “Malom velikom mikrofonu” ove godine ponovno je osvojila nagradu za najboljeg pjevača do 10 godina i za najbolju interpretaciju s pjesmom “Samo probaj”.

Sudjelovala je na mnogim lokalnim i humanitarnim manifestacijama i festivalima, gdje također nije prošla nezapaženo. Jednom takvom prigodom pjevala je zajedno sa Tonijem Cetinskim. Na TV-showu “Super talent” ušla je među najboljih 50 otpjevavši pjesmu “Turn me on” Norah Jones.  Osim što voli pjevati, Mirta svira klavir u OGŠ Pazin i pleše u plesnoj skupini The Spirit.

Iako sumnjamo da Mirtu niste već negdje čuli, poslušajte i pogledajte kako je to izgledalo na “Super talentu”.

[youtube w98nILqAkHs]

[youtube Sz7tz-xSnKk]

3 komentara na “Mirta Krsnik – mlada pazinska pjevačica”

  1. papalolo napisao:

    Bravo mala!!!

  2. cokula napisao:

    Dajte još i Lovrinića…

  3. coco napisao:

    Bravo Mirta, bravo mama!

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.