Mirti Krsnik tri nagrade

Mirta Krsnik 2011VII. međunarodni dječji festival „Dok teče Lašva“ održao se 17. lipnja 2011. u Novom Travniku (BiH) kao manifestacija autorskih skladbi u organizaciji udruge istog naslova, na čelu s umjetničkim ravnateljem festivala Josipom Dujmušić. Mirta je bila jedna predstavnica Hrvatske, i u kategoriji starijih Zvijezda Mirtina pjesma je osvojila 1. mjesto stručnog ocjenjivačkog žirija, nagradu za najbolji aranžman (autorska nagrada) i nagradu za najbolju vokalnu interpretaciju.

Na festivalu je sudjelovalo 22 djece kroz 21 skladbu (jedan duet) iz Slovenije, Hrvatske, BiH, Crne Gore, Srbije, Bugarske i Makedonije. Djeca su bila podijeljena u dvije kategorije: mlađe Zvjezdice od 7-12 godina i starije Zvijezde od 12- 14 (15) godina – sve osnovnoškolski uzrast.

U svakoj kategoriji dodijeljene su nagrade za prvo, drugo i treće mjesto stručnog ocjenjivačkog žirija; nagrada za najbolji aranžman i nagrada za najbolju vokalnu izvedbu.

Mirta je imala čast biti gost njihovog festivala pa je u revijalnom dijelu programa otpjevala još dvije popularne pjesme (Turn me on i Why don’t you love me), a također je među djecom bila jedna od izabranih gostiju za predstavljanje na lokalnom radiju.

Sutradan po festivalu sva djeca sudionici bili su predstavljeni uživo u radijskoj emisiji „Ringišpil“, sarajevskog radija BiH 1. Studio je bio improviziran u prostorijama njihove OGŠ Jakov Gotovac.

iPazin.net

1 komentar na “Mirti Krsnik tri nagrade”

  1. farkasmlaji napisao:

    čestitam!!!! :D

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.